×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Παρασκευή, 07 Μαρτίου 2014 - Psts.gr

Ανταποκρινόμενη στην ανάγκη των προορισμών των Κυκλάδων και της  Δωδεκανήσου για την τόνωση του ενδιαφέροντος από τη γερμανική αγορά, η Περιφέρεια

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι διοργανωτές των «Ημερών Γαστρονομίας», της πρότυπης διοργάνωσης για τον πολιτισμό, την καινοτομία και τους ανθρώπους της ελληνικής γαστρονομίας που προσελκύει εδώ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνέντευξη του Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στο Ρ/Σ «ΑΘΗΝΑ 9.84» και στους δημοσιογράφους Ν. Νώτη και Γ. Παπαγεωργίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι "Φωνές Κρουστών" θα ακουστούν το Σάββατο 15 Μαρτίου 2014 και ώρα 20:00 στην αίθουσα του Νηρέα στην Νάουσα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συνεδριάζει με 25 θέματα στην ημερήσια διάταξη το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πάρου. Αναλυτικά η πρόσκληση με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης έχουν ως εξής:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ηφαίστειο της Σαντορίνης εξερράγη τον 16ο αιώνα π.Χ. και όχι νωρίτερα, σύμφωνα με μια νέα διεθνή επιστημονική έρευνα, που αξιολόγησε ως αναξιόπιστη τη δενδροχρονολόγηση, στην οποία είχαν βασιστεί προηγούμενες εκτιμήσεις ότι η έκρηξη είχε συμβεί πριν από ένα αιώνα περίπου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ηχηρό μήνυμα προς το Βερολίνο, θέτοντας ευθέως θέμα πολεμικών επανορθώσεων, έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενας στους τρεις μαθητές παραδέχεται ότι έχει ασκήσει βία! Και τα θύματα της βίας έχουν γνωστή ταυτότητα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δέκα χρόνια μετά την τεράστια εμπορική επιτυχία και τη θύελλα αντιδράσεων που ξεσήκωσαν τα «Πάθη του Χριστού» διά χειρός Μελ Γκίμπσον, η κινηματογραφική Μέκκα υποδέχεται φέτος μετά βαΐων και κλάδων το βιβλικό έπος «Νώε» του Ντάρεν Αρονόφσκι.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο Facebook ανακοίνωσε, ότι προχωρεί στην αυστηροποίηση των κανόνων του αναφορικά με αναρτήσεις σχετικά με όπλα, σύμφωνα με το BBC.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos