×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 956
Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015 - Psts.gr

Ο Δήμος Πάρου γίνεται συμμέτοχος στη δράση «Η ώρα της Γης», που στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με το παγκόσμιο φαινόμενο της κλιματικής αλλαγής. Σε όλα τα Δημοτικά κτήρια θα σβήσουν τα φώτα το Σάββατο 28 Μαρτίου στις 20:30 για μία ώρα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ολοένα και περισσότερα πλοία που εκτελούν δρομολόγια με σύμβαση ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας, βρίσκονται ακινητοποιημένα λόγω επίσχεσης εργασίας των πληρωμάτων τους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμος Σίφνου, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της περιβαλλοντικής οργάνωσης WWF για την «Ώρα της Γης», που στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των πολιτών απέναντι στο παγκόσμιο φαινόμενο της κλιματικής αλλαγής, θα σβήσει για μια ώρα τα φώτα στα δημοτικά κτήρια το Σάββατο 28 Μαρτίου στις 20:30 και για μια ώρα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπεγράφησαν οι Προγραμματικές Συμβάσεις - Προχωρά ο σχεδιασμός της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την δημιουργία δικτύου υδατοδρομίων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015 20:50

Σίφνος: Λειτουργία δημοτικού σφαγείου

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους κτηνοτρόφους του νησιού μας και των όμορων νησιών ότι το Δημοτικό Σφαγείο Σίφνου θα λειτουργήσει για 2η συνεχή χρονιά τις ημέρες του Πάσχα, έχοντας λάβει σχετική άδεια από τον Αντιπεριφερειάρχη πρωτογενούς τομέα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Φιλήμονα Ζαννετίδη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015 20:41

Πάρος: Επετειακή Λαμπαδηφορία

Ανήμερα της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου αναβίωσε στην Παροικία το έθιμο της λαμπαδηφορίας με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου. 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σε ανοιχτή γραμμή με τα αρμόδια υπουργεία και δη το οικονομικό επιτελείο είναι το Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να ολοκληρώσουν εντός χρόνου και να αποστείλουν στους εταίρους μέχρι τη Δευτέρα τη λίστα των μεταρρυθμίσεων που θα «ξεκλειδώσει» τη ροή της χρηματοδότησης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τις απογευματινές ώρες σήμερα και μετά την εξασθένηση των ανέμων αναμένεται να πραγματοποιηθεί η επιχείρηση ρυμούλκησης του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Βιτσέντζος Κορνάρος», που προσάραξε προχθες το βράδυ με 227 επιβάτες σε αμμώδη περιοχή κοντά στον λιμενοβραχίονα του λιμανιού της Κάσου κατά τη διαδικασία πρόσδεσής του, ενώ στην περιοχή επικρατούν ισχυροί άνεμοι 7 με 8 μποφόρ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Γεράσιμος Λαβράνος, ο συνθέτης του γνωστού «Χάλι γκάλι» που τραγούδησε η Αλίκη Βουγιουκλάκη στην ταινία «Η σοφερίνα», έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ισχυρή έκρηξη προκάλεσε την κατάρευση ενός πενταόροφου κτιρίου στην καρδιά του Μανχάταν, στη Νέα Υόρκη, με αποτέλεσμα να έχουν τραυματιστεί 12 άνθρωποι - οι τρεις σοβαρά - και να θεωρείται εξαιρετικά πιθανό να υπάρχουν εγκλωβισμένοι στα συντρίμια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos