Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016 - Psts.gr
Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016 20:06

Βελτιώνεται ο καιρός την Δευτέρα 22/02

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκαταστάθηκαν από τις 11 το πρωί της Κυριακής οι ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες σε όλη τη χώρα, μετά την άρση του απαγορευτικού απόπλου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών που διοργάνωσε η ΕΛΜΕ Πάρου – Αντιπάρου σε συνεργασία με το Παράρτημα Κυκλάδων της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016 14:52

5.16.11 η Μαρία Παρδαλού στον πρώτο της αγώνα

Ξεκίνησε τα αγωνιστικά τεστ στην Αμερική η Μαρία Παρδαλού. Η Μαρία αν και βρίσκεται μόλις ένα μήνα στο Λας Βέγκας που προπονείται με αμερικανό προπονητή δοκίμασε τις δυνάμεις της στην πρώτη κούρσα επί αμερικανικού εδάφους. Έτρεξε ένα μίλι (1.608 μέτρα) σε 5.16.11 και κέρδισε άνετα την κούρσα η οποία έγινε σε ανοικτό στίβο.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Ίου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙΙ'' Ν. Νάξου 62, 72χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπροστά σε ένα δημοσιονομικό «σοκ» κινδυνεύει να βρεθεί η κυβέρνηση, καθώς συνεχίζονται οι δικαστικές αποφάσεις που κρίνουν αντισυνταγματικές και ανίσχυρες τις περικοπές μισθών και συντάξεων που επέβαλε το μνημόνιο, όπως συμβαίνει τώρα με τους ιατρούς, ενώ εκκρεμεί και «τσουνάμι» αγωγών - προσφυγών για αναδρομικά που αφορούν κάθε είδους αποδοχές, φόρους, αλλά και την εισφορά αλληλεγγύης, η οποία επίσης κρίνεται αντισυνταγματική για πολλούς συνταξιούχους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το γραφείο του στον 6ο όροφο του υπουργείου Οικονομικών είναι γεμάτο χαρτιά και εναλλακτικά σενάρια για τις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μια μη θρησκευτική, λαϊκή τελετή πρόκειται να οργανωθεί την ερχόμενη Τρίτη στο κάστρο Καστέλλο Σφορτσέσκο του Μιλάνο, για το στερνό «αντίο» συναδέλφων, πολιτών και χιλιάδων αναγνωστών στον διεθνούς φήμης συγγραφέα και σημειολόγο Ουμπέρτο Έκο, που πέθανε την Παρασκευή στην Ιταλία σε ηλικία 84 ετών..

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τουλάχιστον 46 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σήμερα σε διπλή βομβιστική επίθεση, με παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο, στην πόλη Χομς της κεντρικής Συρίας, σύμφωνα με τον απολογισμό που μετέδωσε το Συριακό Πρακτορείο Ανθρωπίνω Δικαιωμάτων (OSDH).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον έχει ριφθεί στη μάχη προκειμένου να πείσει τους συμπολίτες του να ψηφίσουν υπέρ της παραμονής της χώρας στην ΕΕ, ανακοινώνοντας παράλληλα την ημερομηνία διεξαγωγής του αποφασιστικού δημοψηφίσματος για τις 23 Ιουνίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos