Σάββατο, 20 Αυγούστου 2016 - Psts.gr

Μια υπέροχη συναυλία από τους «Μπλε», ένα από τα μεγαλύτερα και δημοφιλέστερα συγκροτήματα της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 29/7 στο θέατρο του Πάρκου Πάρου στη Νάουσα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μια υπέροχη συναυλία από τους «Μπλε», ένα από τα μεγαλύτερα και δημοφιλέστερα συγκροτήματα της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 29/7 στο θέατρο του Πάρκου Πάρου στη Νάουσα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το χωριό της Νάουσας και η εθελοντική ομάδα “Κουρσάροι” σας καλούμε να γνωρίσετε τη γειτονιά μας, μέσα από ένα τριήμερο λαϊκού πολιτισμού, ιστορίας και πειρατείας, 21, 22 και 23 Αυγούστου 2016.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα «ΚΑΛΟΥΔΑ» την 23η του μηνός Αυγούστου του έτους 2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 19-08-2016 το απόγευμα συνελήφθη στην Ίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιητών, 19χρονος ημεδαπός γιατί κατείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Τζουσέπε Βέρντι με το “IL TROVATORE”, την δημοφιλέστερη ίσως όπερα του, δημιούργησε ένα αρχέτυπο μελόδραμα του Ρομαντισμού. Μουσικές μελωδίες, άριες, ντουέτα δημιούργησαν μια από τις σπουδαιότερες όπερες της εποχής του.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στη Σέριφο βρίσκεται ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γεώργιος Λεονταρίτης προκειμένου να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο των 100 χρόνων από την αιματηρή απεργία των μεταλλωρύχων του νησιού που συνδιοργανώνει ο Δήμος Σερίφου σε συνεργασία με το Σωματείο Μεταλλωρύχων και Οικοδόμων Σερίφου και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα πρόταση δέχθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης από εκπροσώπους του Διεθνούς Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής Κυκλάδων και της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών στη μεταξύ τους συνάντηση .

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ως Δήμαρχος οφείλω να εκφράσω δημόσια τις βαθύτατες ευχαριστίες μου στους κληρονόμους του αείμνηστου Ευσταθίου Χωριανόπουλου, κ. Ιωάννη Χωριανόπουλο, κ. Εμμανουήλ Σιδερή, κα Ειρήνη Σιδερή και κ. Ευστάθιο Σιδερή για τη δωρεά κατά πλήρη κυριότητα προς το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων της διώροφης πατρικής τους οικίας για τη στέγαση του υπό ίδρυση Μουσείου «Ιστορίας και Πολιτισμού της Κωμιακής - Ευστάθιος Χωριανόπουλος».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνελήφθησαν την Παρασκευή (19.08.2016) πρώτες πρωινές ώρες στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) που ανήκει στη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, έξι ημεδαποί ηλικίας από 20 έως και 45 ετών και ένας 20χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της άγρας πελατών υποκλοπής μεταφορικού έργου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos