Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016 - Psts.gr

Βραδιά Champions League απόψε, με τις αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής για τους ομίλους 5-8. Το μεγάλο ματς της ημέρας διεξάγεται στο Ντόρτμουντ, με την Μπορούσια να υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Νέα ευρήματα στην 2η μέρα των ερευνών: Οστά και κομμάτι υφάσματος (Βίντεο-φωτό)

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Τουρισμός για όλους» είναι το μήνυμα των Ηνωμένων Εθνών και του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού για τον φετινό εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας τουρισμού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τις τελευταίες ημέρες γίναμε μάρτυρες μιας μεγάλης επίθεσης κατά της ορθοδοξίας από τον υπουργό Παιδείας κ. Φίλη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ομιλία Νίκου Συρμαλένιου στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του Σ/Ν με τα προαπαιτούμενα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς και ο σχεδιαστής Minas σας προσκαλούν στο φανό του γιαλού που θα ανάψει για πρώτη φορά την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 18:30.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Μυκόνου με την Διευθύντρια του Παραρτήματος ΕΚΑΒ Μυτιλήνης κα. Χαρίκλεια Κωτούλα και τον επικεφαλής του Τομέα ΕΚΑΒ Μυκόνου κ. Παναγιώτη Σωτηρόπουλο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από μία έως 24 εβδομάδες πρέπει να περιμένουν όσοι ασθενείς χρειάζονται τακτική (μη επείγουσα) χειρουργική επέμβαση σε δημόσιο νοσοκομείο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ανταλλαγή οξύτατων φραστικών αντιπαραθέσεων για τις σχέσεις με τη διαπλοκή, τη «σκανδαλώδη μεταχείριση μεγαλοεργολάβων» και την «ένταξη του νερού στο ταμειο Σόιμπλε» ξεκίνησε στην ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση του νομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τη συνεργασία του με τους Οργανισμούς «To Χαμόγελο του Παιδιού», «The Jed Foundation» και «The Clinton Foundation», τρεις μη κερδοσκοπικούς Οργανισμούς που εργάζονται, με σκοπό την προώθηση της συναισθηματικής υγείας, για τη δημιουργία της πρωτοβουλίας «Βοήθησε έναν φίλο που έχει ανάγκη», ανακοίνωσε το Facebook.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos