Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017 - Psts.gr

Επιχείρηση διάσωσης στήθηκε κατά τις πρωινές ώρες της Πέμπτης 20 Ιουλίου στον όρμο του Φάραγγα που βρίσκεται κοντά στην Αλυκή, όταν 80χρονος αλλοδαπός άνδρας βρισκόμενος μέσα στο υπό σημαίας Γερμανίας σκάφος του ονόματι «BALLERINA», έχασε τις αισθήσεις του και χρειάστηκε άμεση ιατρική φροντίδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναστάτωση επικράτησε στο λιμάνι της Σερίφου όταν το πλοίο «Διονύσιος Σολωμός» προσέκρουσε στο λιμάνι κατά την προσπάθειά του να προσδεθεί στο λιμάνι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοβαρά τραυματίστηκαν δύο Αυστραλοί τουρίστες, όταν το δίκυκλο στο οποίο επέβαιναν στην περιοχή Τούρλος Μυκόνου, πέρασε από τα προστατευτικά τοιχία του δρόμου και κατέπεσε από ύψος περίπου δύο μέτρων, εντός του χώρου στάθμευσης του νέου λιμένα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοιχειώδη δημόσια αγαθά όπως νερό, αποχέτευση και αποκομιδή απορριμμάτων έχουν εκλείψει από το νησί από τις αρχές του μήνα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνάντηση εργασίας με υψηλόβαθμα στελέχη της Fraport Greece είχε σήμερα Πέμπτη στο γραφείο του ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στους οκτώ φιναλίστ του Triton Super High Roller είναι ο Αντώνης Ρέμος, έτοιμος να διεκδικήσει την κορυφή και τα τα $2.161.520.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε να προσέλθετε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα λάβει χώρα στο δημαρχιακό κατάστημα (αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ.), την 21η Ιουλίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18.00 μ.μ για τη συζήτηση και λήψη απόφασης, σε καθένα από τα παρακάτω θέματα της ημερησίας διατάξεως :

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), στο πλαίσιο του μηνιαίου κύκλου προβολών σε Μουσεία του Δικτύου του με τίτλο: «Ιχνηλατώντας τόπους, ανθρώπους και ιστορίες», προβάλλει την Πέμπτη 27 Ιουλίου (ώρα 21:00), το ντοκιμαντέρ «33.333 Η Οδύσσεια του Νίκου Καζαντζάκη» (2016, 90’), του Μένιου Καραγιάννη, στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας, στον Πύργο της Τήνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πολύ μεγάλο το ενδιαφέρον σήμερα, με τα παιχνίδια ρεβάνς για τον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ να έχουν την τιμητική τους.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία o Διαγωνισμός του psts.gr, ο οποίος ανέδειξε δέκα τυχερούς οι οποίοι κέρδισαν 10 διπλές προσκλήσεις, προκειμένου να παρακολουθήσουν την θεατρική παράσταση «Γεώργιος Νέγρος, ο Τίγρης του Αιγαίου» η οποία θα παρουσιαστεί στο Ανοικτό Θέατρο Λευκών Πάρου την Πέμπτη 20 Ιουλίου στις 21:00.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos