Κυριακή, 09 Ιουλίου 2017 - Psts.gr

Μεγάλες προσφορές με εκπτώσεις της τάξης του 50% για ταξίδι προς Πάρο μετ΄ επιστροφής στον Πειραιά τόσο για επιβάτες και όσο και για αυτοκίνητα, κατά τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου, έρχονται από την εταιρεία Hellenic Seaways και το πλοίο της «Νήσος Σάμος»!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο ελληνικές περιφέρειες βρίσκονται ανάμεσα στους 30 πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στην Ευρωπαϊκή Ενωση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μελαχρινό ήταν το καλό γλυκό που πρόσφεραν στο νησί στους γάμους και τα Χριστούγεννα. Η Τζαννέτα Σωμαρίπα, γέννημα-θρέμμα της Νάουσας στην Πάρο, ξεφυλλίζει τις παιδικές αναμνήσεις της τότε που ήταν παιδί και θυμάται: «Περιμέναμε το καΐκι από τη Χίο να φέρει τα καρύδια.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Υπερκατασκευές µε εξέδρες και εναέρια µονοπάτια για τους 700 εκλεκτούς καλεσµένους που παρά τον καύσωνα τίµησαν το πιο hot κοσµικό γεγονός του καλοκαιριού στο νησί των εφοπλιστών

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πανέμορφο νησί των Κυκλάδων γίνεται το πρώτο που αποκτά μία εφαρμογή – ξεναγό, για όσους πεζοπόρους θέλουν να ανακαλύψουν τα άγνωστα μονοπάτια του νησιού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Cruze έρχεται σήμερα άκρως ανανεωμένος και μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο Χάνομαι και μας εκπλήσσει ευχάριστα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυριακή (09/07) σήμερα και το ποδοσφαιρικό κουπόνι του πάμε στοίχημα συνεχίζει να παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, μιας και εμπεριέχει αρκετές αναμετρήσεις από Ευρώπη, Λατινική Αμερική και Ασία.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με μία ιδιαίτερα φιλόξενη εκδήλωση απονομής επάθλων, αποχαιρέτησε η Σέριφος τους ιστιοπλόους που τερμάτισαν το τρίτο σκέλος του 23ου Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού Αγώνα ΚΥΚΛΑΔΕΣ 2017, “CYCLADES REGATTA”, από την Παροικιά Πάρου στο Λιβάδι Σερίφου.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ιδιαίτερα ικανοποιημένοι δηλώνουν οι ταξιδιωτικοί πράκτορες από τις κρατήσεις για φέτος, ενώ κάνουν λόγο για έναν εξαιρετικό Σεπτέμβριο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο γάμος έγινε σε πολύ στενό κύκλο, αλλά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επιφυλάσσεται για μεγάλο γλέντι τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos