Περιοδεία Γιώργου Χατζημάρκου στην Παλιά Πόλη

05 Μαϊος 2014 17:49
10003 φορές

Στην Παλιά Πόλη της Ρόδου περιόδευσε χτες Κυριακή, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, τον οποίο συνόδευε

ο υποψήφιος χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος και οι υποψήφιοι της περιφερειακής ενότητας Ρόδου. Ο Γιώργος Χατζημάρκος βρέθηκε κοντά στους καταστηματάρχες και τους κατοίκους της Παλιάς Πόλης, αντάλλαξε απόψεις και συζήτησε μαζί τους τα ζητήματα που του έθεσαν. Πρωταρχικής σημασίας ζήτημα για την Παλιά Πόλη της Ρόδου είναι η ανάπτυξη της κρουαζιέρας, τομέας ο οποίος παίζει καθοριστικό ρόλο στην κίνηση της αγοράς.

«Καθοριστική στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας είναι η στοχευμένη επένδυση στον τομέα της κρουαζιέρας. Η κρουαζιέρα στη Ρόδο βρίσκεται σε φθίνουσα πορεία, χάνουμε συνεχώς μερίδιο αγοράς και προσεγγίσεις, γιατί το λιμάνι μας υστερεί σε υποδομές και υπηρεσίες. Η αδράνεια των τελευταίων ετών που μας οδήγησε σε αυτό το σημείο, πρέπει και θα αντικατασταθεί από έργο, αυστηρά κατευθυνόμενο στην αύξηση των προσεγγίσεων και τη στοχευμένη βελτίωση τόσο των υποδομών όσο και των υπηρεσιών που προσφέρουν» , δήλωσε ο Γιώργος Χατζημάρκος.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 01 Φεβρουαρίου 2015 05:10
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Parianotypos.gr

Curabitur ultrices commodo magna, ac semper risus molestie vestibulum. Aenean commodo nibh non dui adipiscing rhoncus.

Ιστότοπος: http://www.themewinter.com

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos