Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2012 - Psts.gr
Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2012 22:12

Άνδρος - Ντοματάτο

Υλικά και Εκτέλεση
Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2012 22:06

Η μεγάλη αλήθεια της εποχής μας

...«Η μεγάλη αλήθεια της εποχής μας (που δεν υπηρετεί κανείς με το να τη βρει μονάχα, που όμως χωρίς αυτή καμιά άλλη σημαντική αλήθεια

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρακαλούμε την Πέμπτη 15-12-2012 ώρα 12.30' να προσέλθετε σε συνεδρίαση στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε συνεργασία με το περιφερειακό τμήμα Πειραιά του Ελληνικό Ερυθρού Σταυρού το Σαβ/κο 10-11/11/2012. Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους το παρακολούθησαν αλλά

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κανονικά θα έπρεπε να περιγράψει κανείς αυτό το γεγονός σαν μια πολυπολιτισμική συνάντηση αθλητών στο φιλόξενο και φιλικό χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγκαιριάς.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

«Η παραπαίουσα κυβέρνηση σας, με την ψήφο των 153 βουλευτών, κατάφερε μόλις και μετά βίας, να περάσει για μια ακόμα φορά στα τρία τελευταία χρόνια, τα πιο επώδυνα και ανάλγητα μέτρα που επιβάλλουν στον ελληνικό λαό ακόμα μεγαλύτερη φτωχοποίηση και εξαθλίωση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ημερίδα για τα προγράμματα εκπαίδευσης και νεολαίας φιλοξενεί ο Νίκος Χρυσόγελος

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνελήφθησαν (17) άτομα και βεβαιώθηκαν (255) παραβάσεις

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2012 19:47

Περιφέρεια: Συνάντηση για τον τουρισμό

Η αρμόδια για θέματα Τουρισμού- Απασχόλησης- Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων – Περιφερειακών Θεσμών & Διεθνών Σχέσεων Αντιπεριφερειάρχης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το σαββατοκύριακο, 10 και 11 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες της διημερίδας με θέμα «Σύγχρονη Γεωργία – Κτηνοτροφία ως μοχλοί ανάπτυξης του τόπου μας».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos