Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2013 - Psts.gr

Μια ακόμα συμμετοχή της ναουσαίϊκης θεατρικής ομάδας έγινε στην Σύρο στα πλαίσια της

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στη Σύρο συνεχίζεται η 25η συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου μέχρι και τις 20 Οκτωβρίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Σύλλογος Φίλων του Παραδοσιακού Οικισμού της Παροικιάς ευχαριστεί τους Συλλόγους ενοικιαζομένων δωματίων «Μαντώ Μαυρογένους» και «Ποσειδών» καθώς

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2013 16:11

Πάρος: Ποδηλατική βόλτα

Συνεχίζοντας τις επισκέψεις με ποδήλατο στα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους, εφέτος θα επισκεφθούμε το Λαογραφικό Μουσείο «Σκορπιός» του Μπενέτου Σκιαδά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρακαλούμε την Δευτέρα 21-10-2013 ώρα 12.30' να προσέλθετε σε συνεδρίαση στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με θετικά μηνύματα για την επόμενη τουριστική περίοδο επέστρεψε η Αντιπεριφερειάρχης Ν. Αιγαίου από το διήμερο ταξίδι της στη Μόσχα στα πλαίσια συναντήσεων εργασίας με παράγοντες της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Ρωσίας και με Tour Operators.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2013 15:28

Υγρότοποι: μια ιστορία για το νησί μου

Ένας μαθητικός διαγωνισμός παραμυθιού και βίντεο για τα σχολεία της Πάρου. Πώς μπορείς, εν καιρώ κρίσης, να εμπνεύσεις παιδιά και εκπαιδευτικούς με την αγάπη προς

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας καλούμε το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 18.00 μμ, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρχιλόχου, για την εκδήλωση που θα γίνει στα πλαίσια του εορτασμού των 100 χρόνων απο τους Βαλκανικούς πολέμους, 1912-1913.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συνελήφθη χθες (15-10-2013) το πρωί στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ερμούπολης, ένας 26χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για βιασμό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos