Σάββατο, 05 Οκτωβρίου 2013 - Psts.gr

Από την Παρασκευή το πρωί 4 Οκτωβρίου βρίσκεται στην Πάρο αντιπροσωπεία μελών του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) για το σημερινό φιλικό παιχνίδι με τους παλαίμαχους Πάρου που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Πάρου με ώρα έναρξης στις 17:00.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο Λύκειο της Νάουσας βρέθηκε την περασμένη Τετάρτη 2 Οκτωβρίου ο κ. Τάσος Μαρκουΐζος (Ιαβέρης). Ο κ. Μαρκουΐζος μίλησε στους μαθητές του Λυκείου για περισσότερο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκινούν και πάλι τα μαθήματα Βυζαντινής Μουσικής της Σχολής του Ιερού Προσκυνήματος. Τα μαθήματα γίνονται σε αίθουσα στο Ιερό Προσκύνημα από τους δύο Ιερείς - διπλωματούχους Βυζαντινής

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, συνεπής στην αρχή της ανοιχτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης του πολίτη για το έργο των Αρχών, συνεχίζει να δημοσιεύει συνολικά στοιχεία συλλήψεων, εξιχνιάσεων, εξαρθρώσεων και κατασχέσεων, ανά μήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Πολιτική Κίνηση Οικολόγων Πράσινων Νάξου πραγματοποίησε χθες βράδυ, 4 Οκτωβρίου, στα γραφεία της την Ετήσια Γενική Συνέλευσή της.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατά την απολογία του ο Χρήστος Παππάς αρνήθηκε κάθε σχέση του ιδίου και της Χρυσή Αυγής με τον γερμανικό εθνικοσοσιαλισμό και τις ιδέες του Χίλτερ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 05 Οκτωβρίου 2013 15:48

Μίνι υπουργικό στο Μαξίμου

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό, και με τη συμμετοχή των υπουργών που θα συνοδεύσουν τον κ. Σαμαρά, στο ταξίδι του στο Ισραήλ, τη Δευτέρα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σάββατο, 05 Οκτωβρίου 2013 15:47

Το Acropole Palace αναγεννάται

Ξεκίνησαν επιτέλους οι εργασίες αποκατάστασης του μεγαλοπρεπούς κτιρίου της οδού Πατησίων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Περιλαμβάνονται ονόματα χρηστών, password και κρυπτογραφημένοι αριθμοί πιστωτικών καρτών.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos