×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2013 - Psts.gr

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την ΤΡΙΤΗ 23

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η διαθεσιμότητα των δυο χιλιάδων εκπαιδευτικών προαναγγέλλει τις αντιδραστικές αλλαγές στην τεχνική επαγγελματική εκπαίδευση με ψευτοκατάρτιση και τζάμπα εργασία για την εργοδοσία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σημαντική εξέλιξη για τον Πολιτισμό της Σίφνου θεωρείται η έ-νταξη του Δήμου σε πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Leader+) για την αποκατάσταση Δημοτικού κτιρίου(κτίριο Ανδρόνικου-πάνω από το Δημοτικό πάρκιγκ της Απολλωνίας) και την διαμόρφωση του ως εκθεσιακού χώρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποδείχτηκαν πολύ τυχεροί τελικά οι πολυπληθείς θεατές της μουσικής και χορευτικής Συνάντησης της Κυριακής 21 Ιουλίου, στη Νάουσα. Κι αυτό γιατί απήλαυσαν ένα θέαμα γεμάτο νιάτα, χρώματα και μουσικές.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δράστης είναι ένας 29χρονος Αλβανός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ιερά μονή του Αγίου Αντωνίου Μάρπησσας Πάρου μετά από πολλά χρόνια θα είναι ανοιχτή από τη Δεύτερα 22/7/2013 σε καθημερινή βάση για 2 ώρες το πρωί και 2 ώρες το απόγευμα και το ωράριο θα είναι 11:00πμ - 1:00μμ και 6:00μμ - 8:00μμ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε το απόγευμα λίγο πριν από τις 5 η μεγάλη φωτιά που ξεκίνησε γύρω στις 12 το μεσημέρι από την περιοχή

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε το απόγευμα λίγο πριν από τις 5 η μεγάλη φωτιά που ξεκίνησε γύρω στις 12 το μεσημέρι από την περιοχή Βουτάκος κοντά στο νέο αεροδρόμιο της Πάρου και έφθασε μέχρι τη θάλασσα στην περιοχή Μακριά Μύτη στην Αλυκή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά, που ξέσπασε γύρω στις 12 το μεσημέρι στην περιοχή Βουτάκο κοντά στο νέο αεροδρόμιο Πάρου, καίει μεγάλη έκταση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Προς Δήμο Πάρου - προς τεχνική υπηρεσία του Δήμου Πάρου
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos