Τετάρτη, 04 Νοεμβρίου 2015 - Psts.gr

Δείτε αναλυτικά τη νέα ανακοίνωση της ΠΝΟ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

To ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ με έδρα την Αθήνα, απευθύνεται σε εφήβους και νεαρούς ενήλικες από 13 έως 21 ετών και τις οικογένειές τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κύριε Υπουργέ,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η παρακάτω διακομιδή ασθενούς, οι οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην αφρόκρεμα των διεθνών πανεπιστημίων συγκαταλέγεται το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) σύμφωνα με στοιχεία που αντλούν οι πρυτανικές αρχές του Ιδρύματος με βάση τη θέση του στις διεθνείς κατατάξεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για ειλικρινή και παραγωγική συνάντηση με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, έκανε λόγο ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρεκια κοινών δηλώσεών τους, μετά τη διμερή συνάντηση που είχαν.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την παραίτησή του ανακοίνωσε το πρωί της Τετάρτης ο πρωθυπουργός της Ρουμανίας, Βίκτορ Πόντα, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι η κυβέρνησή του θα εκτελεί χρέη υπηρεσιακής, μέχρι το σχηματισμό νέας κυβέρνησης στη χώρα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από τις 31 Οκτωβρίου το σερβικό πρακτορείο ειδήσεων «Τανγιούγκ» επίσημα έπαψε να υπάρχει, ενώ η λειτουργία του θα σταματήσει οριστικά στο τέλος του τρέχοντος μήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos