×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 956
Δευτέρα, 02 Μαρτίου 2015 - Psts.gr

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη μεσημβρινές

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα του Πανναξιακού για την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυκλάδων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος στην τοποθέτηση του στο Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου που συνεδρίασε σήμερα στη Σύρο 2 Μαρτίου 2015 για το θέμα : «Λήψη απόφασης για την παροχή κινήτρων υπέρ επικουρικών γιατρών στις άγονες, προβληματικές και απομακρυσμένες περιοχές της Π.Ν.Α κατ' εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 20 του ν 4213/13» αναφέρθηκε στα εξής:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο χρόνιο πρόβλημα των ανοχύρωτων υγειονομικά νησιών αποφάσισε σήμερα την πρώτη παρέμβαση της η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν από τις Αστυνομικές Υπηρεσίες Νοτίου Αιγαίου στο πλαίσιο ειδικού επιχειρησιακού σχεδιασμού και δράσεων με στόχο την πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη την Κυριακή 1 Μαρτίου 2015 τις πρώτες πρωινές ώρες στη Σύρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερμούπολης, ένας 23χρονος ημεδαπός που οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης του τελικού κυπέλλου κυκλάδων στο δημοτικό στάδιο Παροικίας Πάρου, λίγο πριν την έναρξη του τελικού, βραβεύτηκαν οι παλαίμαχοι των δύο ομάδων για την προσφορά τους στο κυκλαδικό ποδόσφαιρο.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 75 παρ.6 του ν. 3852/2010 καλείστε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, την 6η Μαρτίου 2015 ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00 στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννης Βρούτσης, κατέθεσε σήμερα σχετική Ερώτηση στη Βουλή προς τους Υπουργούς Εργασίας και Υγείας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν θα ψηφίσουν οι ΑΝΕΛ την συμφωνία εφόσον αυτή έρθει στη Βουλή είπε ο βουλευτής του κόμματος, Ν. Μαυραγάνης, επισημαίνοντας ότι εκφέρει προσωπική γνώμη και πως η στάση αυτή εδράζεται στον κίνδυνο που θα έχει για τη χώρα η νομική της δέσμευση από την κοινοβουλευτική ψήφιση της παράτασης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos