Πέμπτη, 30 Απριλίου 2015 - Psts.gr

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Κυκλάδων, με ψήφισμά του της 27-04-2015, καλύπτει και στηρίζει την κινητοποίηση μέσω επίσχεσης εργασίας των ειδικευόμενων και αγροτικών ιατρών του Νοσοκομείου Σύρου, λόγω της μη αποζημίωσης των εφημεριών των τελευταίων 4 μηνών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι έλεγχοι για παράνομη στάθμευση στην παραλιακή οδό της Παροικίας ενόψει μάλιστα του τριημέρου της Πρωτομαγιάς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 29-4-2015 το απόγευμα καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αμοργού ότι άγνωστος δράστης το χρονικό διάστημα από 18 έως 26-4-2015 αφαίρεσε χρηματικό ποσό από κατοικία ημεδαπού, που απουσίαζε. Διενεργείται έρευνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας ακόμη κύκλος του θεατρικού εργαστηρίου του Αρχιλόχου ολοκληρώθηκε μετά από ένα χειμώνα πλούσιο και γεμάτο με δημιουργία, αλληλεπίδραση και αυτοσχεδιασμό. Ένα σύνολο ανθρώπων εξελίχθητε σε ομάδα, με συνδετικό κρίκο ανάμεσά τους την ανάγκη για δημιουργική έκφραση, παιχνίδι και αυτογνωσία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στο τέλος Μαΐου του 2015 ολοκληρώνεται η φάση της κατασκευής του πεδίου ελιγμών του νέου κρατικού αερολιμένα Πάρου, ενός έργου που έχει μέχρι σήμερα κοστίσει στη χώρα ποσό άνω των 35.000.000 ευρώ, και που θεωρείται άκρως απαραίτητο για την τουριστική ανάπτυξη του νησιού, αφού γνωρίζουμε ότι το νέο αεροδρόμιο θα δώσει νέες προοπτικές στην οικονομική ζωή της Πάρου και της Αντιπάρου λύνοντας σοβαρά προβλήματα μετακίνησης των επισκεπτών και των κατοίκων των δύο νησιών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Οίκου Ευγηρίας Ποιμαντικής Μερίμνης «Παναγία Εκατονταπυλιανή», οι Διαβιούντες Γέροντες και Γερόντισσες και η Ομάδα Εθελοντών σας εύχονται Χριστός Ανέστη, Χρόνια Πολλά και απευθύνουν ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι συμμετείχαν με προθυμία στην αγορά των Αναστάσιμων κεριών που είχαν χειροτεχνηθεί από τους γέροντες και τις γερόντισσες με την βοήθεια των εθελοντριών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βρετανούς tour operators και δημοσιογράφους υποδέχθηκε σήμερα Πέμπτη στο γραφείο του στην Ρόδο, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Τρίτη 28/4 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, συνάντηση αντιπροσωπείας παράκτιων αλιέων από όλη την Ελλάδα με τον υφυπουργό Παναγιώτη Σγουρίδη, παρουσία του βουλευτή Κυκλάδων Νίκου Συρμαλένιου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Σύλλογος Γυναικών Νάουσας Πάρου διοργανώνει εκδήλωση για τη "Γιορτή της Μητέρας", την Κυριακή 10 Μαΐου 2015 και ώρα 19:00, στην αίθουσα της μαρίνας στη Νάουσα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τη 1η Μάη του 1886, και τη πρώτη μαχητική εργατική πορεία μέχρι σήμερα οι αγώνες των εργαζόμενων είναι συνεχείς και αμείωτοι. Καμία από τις κατακτήσεις των εργαζόμενων δεν χαρίστηκε, αλλά κατακτήθηκε με σκληρούς αγώνες και με θυσίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos