Κυριακή, 30 Αυγούστου 2015 - Psts.gr
Κυριακή, 30 Αυγούστου 2015 16:09

Θεαματική έκρηξη σε παραλία της Πάρου!

Οβίδα, η οποία όπως πιθανολογείται αποτελεί απομεινάρι του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, εντοπίστηκε σε θαλάσσια περιοχή της Πάρου, σε βάθος 1,5 μέτρου, πολύ κοντά σε πολυσύχναστη παραλία. 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Νάουσα έγινε και εφέτος το επίκεντρο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα Εννιάμερα της εορτής της Κοιμήσεων της Θεοτόκου. 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

20:00-20:30 – ΟΜΙΛΙΑ (ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ): Μπολέτη Χαραλαμπία, Ίδρυμα Παστέρ – Τα μικρόβια: Εχθροί και Φίλοι

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το παρόν έδωσαν και φέτος, στον Ποδηλατικό Αγώνα Αντιπάρου, την Κυριακή 30-8-2015, με ευθύνη τους την ασφάλεια των αθλητών, 4 μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων, με το van της ομάδας, 1ΙΧ και 1 μοτοσυκλέτα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μάχη στήθος με στήθος ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία προδιαγράφουν οι πρώτες δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας, με το κόμμα πάντως του Αλέξη Τσίπρα να διατηρεί σε όλες τις μετρήσεις μια διακριτή υπεροχή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέες άγριες συμπλοκές μεταξύ μεταναστών έγιναν στο λιμάνι της Μυτιλήνης, έξω από το γραφείο του Λιμενικού, κατά τη διάρκεια της καταγραφής τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σ​​την οδό Βουλής 8-10 ή αλλιώς Αργεντινής Δημοκρατίας 8-10, όπως λεγόταν για ένα διάστημα η οδός Βουλής, υπάρχει το μέγαρο του Ταμείου Ασφαλίσεως Εμπόρων, ένα αθηναϊκό κτίριο με ιστορία. Σχεδιάστηκε το 1947-49 από τον Εμμανουήλ Λαζαρίδη (1894-1961) και τον Λεωνίδα Μπόνη (1896-1963), διπλωματούχους αντίστοιχα της Σχολής Καλών Τεχνών των Παρισίων και της Γαλλικής Κυβερνήσεως.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μόλις 200 χιλιόμετρα από τους Ευζώνους, κοντά στα σύνορα του Κοσόβου με την ΠΓΔΜ, στον δρόμο Σκοπίων-Πρίστινας, βρίσκεται ένα άντρο των τζιχαντιστών στα Βαλκάνια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Να γίνει παγκόσμιο πρόβλημα η κρίση των μεταναστών», ζητά σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Κορριέρε Ντέλλα Σέρα ο Ιταλός πρωθυπουργός, Ματτέο Ρέντσι.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos