Δευτέρα, 04 Ιανουαρίου 2016 - Psts.gr

Η Διεθνής Ένωση Ποδηλασίας (Union Cycliste International-UCI) επέλεξε τη Ρόδο για τη διοργάνωση του Παγκόσμιου Ερασιτεχνικού Κυπέλλου «UCI GRANFONDO RHODES TOUR» (22-24 Απριλίου 2016).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάλαντα και χορούς από την ανεξάντλητη δεξαμενή της Ελληνικής παράδοσης παρουσίασε στο κατάμεστο από κόσμο Θέατρο
Απόλλων το Λύκειο Ελληνίδων Σύρου, σε συνεργασία με την παιδική χορωδία της Ορχήστρας των Κυκλάδων, τον Επιμορφωτικό Φιλοτεχνικό Σύλλογο Φοίνικα και τους Συλλόγους Ηπειρωτών και Κρητών Σύρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σημειώθηκε Ασθενής σεισμική δόνηση, μεγέθους (4,1) βαθμών της κλίμακας Richter, με επίκεντρο το θαλάσσιο χώρο (25) χλμ. Δ. Ν/Δ της Νισύρου, που προέρχονταν από απόσταση (326) χλμ. Α. Ν/Α της Αθήνας. Θύματα ή ζημιές δεν αναφέρθηκαν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Επικεφαλής Χρήστος Γ. Καφτηράνης , και τα μέλη του συνδυασμού μας "ΏΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ" , σας ευχόμαστε ολόψυχα Χρόνια Πολλά , Καλή , Ευτυχισμένη και Δημιουργική Νέα Χρονιά με Υγεία , Ευημερία και πολλές - πολλές συλλογικές και ατομικές επιτυχίες!!!

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μετά από διαπραγματεύσεις με την τράπεζα Eurobank, η "Κυκλαδική Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων" πέτυχε για τα μέλη της, τη δωρεάν χορήγηση POS (συσκευή για την αποδοχή πιστωτικών και χρεωστικών καρτών) και ιδιαίτερα χαμηλό ποσοστό τραπεζικής προμήθειας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεκροί βρέθηκαν οι δυο νεαροί που αγνοούνταν από τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στο Πεντάλοφο Μεσολογγίου μέσα στο αυτοκίνητο σε χαντάκι στην περιοχή της Κατοχής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

"Το 2016 θα είναι χρονιά ανάπτυξης και η χώρα θα μπορέσει να βγει στις αγορές το δεύτερο εξάμηνο, εφ όσον ρυθμιστεί το θέμα του δημοσίου χρέους", δήλωσε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, Χαράλαμπος Γκότσης, μιλώντας στην πρώτη χρηματιστηριακή συνεδρίαση του έτους, που άρχισε λίγο πριν τις 11 το πρωί, στην έδρα του Χρηματιστηρίου Αθηνών στον Βοτανικό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην ανακοίνωση της νέας της υπηρεσίας μέσω της οποίας θα προειδοποιεί τους χρήστες των λειτουργικών της συστημάτων ότι δέχθηκαν επίθεση, προέβη πρόσφατα η Microsoft.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το γεγονός ότι Μέρκελ, Σόιμπλε, Τσίπρας και Βαρουφάκης συγκαταλέγονται από τα περισσότερα ευρωπαϊκά μίντια μεγάλης επιρροής στο Top 10 των Ευρωπαίων πολιτικών που άφησαν το θετικό ή αρνητικό ίχνος τους στο 2015, είναι κάτι που δεν ξαφνιάζει κανέναν. Αλλωστε δεν πρόκειται για αξιολόγηση, αλλά για απλή αποτύπωση των τετελεσμένων. Γεγονός είναι ότι η χρονιά που πέρασε σφραγίστηκε από μια υπαρξιακών διαστάσεων κρίση της Ευρωζώνης, με επίκεντρο την Ελλάδα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χάρη της Τουρκίας απετράπη η τρομοκρατική επίθεση στους σιδηροδρομικούς σταθμούς στο Μόναχο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα Hurriyet.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos