Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016 - Psts.gr

Στη διοργάνωση του εξειδικευμένου εκπαιδευτικού προγράμματος για το digital marketing ξενοδοχειακών μονάδων, προχωρά το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη, μέλος του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τις καρδιαγγειακές ασθένειες, όπως είναι το έμφραγμα, να συνεχίζουν να αποτελούν τη νούμερο ένα αιτία θανάτου των αντρών, τουλάχιστον στην Ευρώπη, είναι σαφές ότι πρέπει να φροντίζουμε για την καλή υγεία της καρδιάς μας, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ναυτικός όμιλος Πάρου συμμετείχε στο διασυλλογικό ιστιοπλοϊκό αγώνα που διοργάνωσε ο Ναυτικός όμιλος Παλαιού Φαλήρου «Κύπελλο Σαρικαβάζη 2016» στις 17-20 Νοεμβρίου 2016, για σκάφη κατηγορίας optimist.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Tο Α.Τ Πάρου, στο πλαίσιο της προληπτικής του δραστηριότητας σε συνεργασία με άλλους φορείς (Δήμος Πάρου, ΚΔΕΠΑΠ, Αρχίλοχος Πολιτιστικός Σύλλογος, Κέντρο Υγείας Πάρου) δεν μπορούν να μένουν απαθείς στο μεγαλύτερο ίσως πρόβλημα που για πολλά χρόνια έχει λάβει διαστάσεις κοινωνικής μάστιγας, το πρόβλημα των τροχαίων δυστυχημάτων. Αρκεί να ρίξει μια ματιά κανείς τους αριθμούς για να καταλάβει πόσο μεγάλη καταστροφή συντελείται καθημερινά στο εχθρικό περιβάλλον των ελληνικών δρόμων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι Δυτικές Κυκλάδες αποχαιρέτησαν το Speedrunner IV, μετά από 7 χρόνια συνεπούς παρουσίας στα νησιά – Το πλοίο ολοκλήρωσε ένα μεγάλο κύκλο ταξιδιών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου έγινε η πρώτη εκδήλωση της νέας ΔΗΜΤΟ Σαντορίνης της Ν.Δ. με κεντρικό ομιλητή τον αντιπρόεδρο του κόμματος κο Άδωνι Γεωργιάδη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για μια ακόμη φορά, η Περιφέρεια εξασφάλισε τις καλύτερης συνθήκες παρουσίας και προβολής των νησιών της

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 11:30 π.μ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 21 Νοεμβρίου, στα Εισόδια της Θεοτόκου, εορτάζουν οι Ένοπλες Δυνάμεις. Η Πολιτεία αυτή τη μέρα τιμά την προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων στο Ελληνικό έθνος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Attica Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (Attica Group), μέλος του Ομίλου Marfin Investment Group, διακρίθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ως «True Leader», Όμιλος–Ηγέτης, στα πλαίσια του ομώνυμου θεσμού της ICAP Group, σε τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε στις 16 Νοεμβρίου 2016, παρουσία του Υφυπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Σ. Πιτσιόρλα και σημαντικών επιχειρηματικών παραγόντων της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos