Πέμπτη, 04 Φεβρουαρίου 2016 - Psts.gr
Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2016 00:48

Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου

Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα «ΚΑΛΟΥΔΑ» την 8η του μηνός Φεβρουαρίου του έτους 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η συμμετοχή ήταν υποτονική και στη συγκέντρωση στην πλατεία της Μαντούς Μαυρογένους

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η συμμετοχή ήταν υποτονική και στη συγκέντρωση στην πλατεία της Μαντούς Μαυρογένους

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Μυκόνου στις 2 Φεβρουαρίου 2016 με εκπροσώπους της Ελληνογερμανικής Κοινοπραξίας Fraport (από τη Γερμανία) & AG-Slentel Ltd (όμιλος Κοπελούζου). Στην εν λόγω κοινοπραξία πρόκειται να παραδοθεί και η λειτουργία του αεροδρομίου της Μυκόνου, ως αποτέλεσμα της πλειοδότησής της στο σχετικό διαγωνισμό που πραγματοποίησε το ΤΑΙΠΕΔ για την παραχώρηση του δικαιώματος αξιοποίησης και εκμετάλλευσης 14 περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι ευρωβουλευτές συζήτησαν το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης και της βίας κατά των γυναικών σε δημόσιους χώρους, την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016 με την Επίτροπο Corina Crețu. Ζήτησαν να γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια για την εύρεση και προσαγωγή των υπευθύνων, ανεξαρτήτως καταγωγής και φυλής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το κακόβουλο αυτό λογισμικό υποκλέπτει πληροφορίες χρηστών (usernames, mails, passwords), λαμβάνει στιγμιαίες εκτυπώσεις της οθόνης (printscreens), αποκτά πρόσβαση στην κάμερα, κατεβάζει και εκτελεί αρχεία, ενημερώνει την παραμετροποίηση του και «σιωπηλά» προωθεί σε απομακρυσμένο διακομιστή - εξυπηρετητή τις πληροφορίες, που έχουν συλλεχθεί
Διαδίδεται μέσω μολυσμένων και ανεπιθύμητων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και για να εκτελεστεί πρέπει στον ηλεκτρονικό υπολογιστή να είναι ήδη εγκατεστημένο το πρόγραμμα «Java Runtime Environment»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου Αντίπαρου εκφράζει την μεγάλη του ικανοποίηση για τη δυναμική συμμετοχή των επιχειρηματιών στην κινητοποίηση ενάντια στη ψήφιση του ασφαλιστικού και στα προβλήματα που αυτό θα προκαλέσει στο σύνολο σχεδόν της ελληνικής κοινωνίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η σφοδρή αντίδραση του κόσμου της εργασίας σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, η οποία εκφράστηκε με καθολική απεργιακή κινητοποίηση και συλλαλητήρια σε ολόκληρη τη χώρα την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου, καταγράφεται ως υποτονική απεργιακά για το νησί της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο ανοιχτές προσκλήσεις υποβολής προτάσεων για ένταξη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Νοτίου Αιγαίου 2014 – 2020, έργων που αφορούν στην δημιουργία και αναβάθμιση υποδομών πρόνοιας στα νησιά της Περιφέρειας, απευθύνει ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos