Κυριακή, 07 Φεβρουαρίου 2016 - Psts.gr

Για μία ακόμη φορά, την έκτη κατά σειρά, αναβλήθηκε η εκδίκαση της προσφυγής του Συλλόγου Καμαρών στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την παράνομη εγκατάσταση των ανεμογεννητριών στο λόφο Ανεφανή στις Καμάρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κυβέρνηση Σύριζα - Ανελ προκαλεί κατάσταση παρατεταμένης ασφυξίας. Το μόνο που έχει επιτύχει από το Γενάρη του 15 είναι να χρεώσει μερικές δεκάδες δις παραπάνω την ήδη χρεοκοπημένη χώρα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται η Ιωακειμίδου μια εβδομάδα πριν από το πανελλήνιο κλειστού.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Κανονικά πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, μετά την άρση του απαγορευτικού του απόπλου και τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θερμές ευχαριστίες σε όλους όσοι βοηθούν στην απρόσκοπτη λειτουργία των σχολείων μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Τεχεράνη θα βρεθεί σήμερα και αύριο ο Αλέξης Τσίπρας ως επικεφαλής πολυμελούς κυβερνητικής αντιπροσωπείας και θα έχει συνομιλίες για διμερή και περιφερειακά ζητήματα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεχίζεται η... διχοτόμηση της Ελλάδας λόγω των αγροτικών μπλόκων τα οποία φθάνουν και τις 24 ώρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Tι είναι 200 χρόνια; Ενας κόκκος άμμου στον ρουν της Ιστορίας, ένα πέταγμα πουλιού από το ένα κλαρί στο άλλο, ωστόσο χρόνος ικανός για μας με τη μικρή θητεία ζωής ώστε να προφασιστούμε αφορμή και να χαρούμε αναβαπτισμένο τον «Κουρέα της Σεβίλλης».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερες από 3.100 έγκυοι στην Κολομβία έχουν προσβληθεί από τον ιό Zika, ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος Χουάν Μανουέλ Σάντος, ενώ η επιδημία συνεχίζει να εξαπλώνεται με ταχύτητα στη Νότια Αμερική.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην «επιτυχή εκτόξευση πυραύλου μεγάλου βεληνεκούς» την οποία διέταξε ο ηγέτης της χώρας Κιμ Γιονγκ Ουν με σκοπό «να τεθεί ένας δορυφόρος σε τροχιά», προχώρησε η Βόρεια Κορέα, προκαλώντας για μια ακόμη φορά τις έντονες αντιδράσεις της διεθνούς κοινότητας που χαρακτηρίζει «απαράδεκτη» την ενέργεια, κάνοντας λόγο για παραβίαση των αποφάσεων του ΣΑ του ΟΗΕ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos