Πέμπτη, 05 Μαϊος 2016 - Psts.gr

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Πάρου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Δ/Ρ ''ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ ΣΤΑΡ'' Ν. Πάρου 77, 86χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H Ελεύθερη Ζώνη είναι ένα νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με «αρραγή ενότητα» και ενθουσιασμό οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ καταστρέφουν τη χώρα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δείτε το δελτίο τύπου της ΠΝΟ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η φωτιά που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα 02/05/16, στους Αγίους Αναργύρους, σύμφωνα με πληροφορίες μας πιθανότατα να οφείλεται σε εμπρησμό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Θήρας σε συνεργασία με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο διοργανώνει το Σάββατο 07 Μαΐου 2016 στις 16:30 μμ. έκθεση με θέμα « Η παραδοσιακή αρχιτεκτονική της Θήρας: παρελθόν – παρόν – μέλλον» στο Μπελλώνειο Πολιτιστικό Κέντρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης επισκέφθηκε τη Δευτέρα 2 Μαΐου το Κουφονήσι και παρέστη στις θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Πολιούχου του νησιού Αγίου Γεωργίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 04-05-2016 το βράδυ συνελήφθησαν στη Σύρο από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ερμούπολης δύο ημεδαποί ηλικίας 31 και 36 ετών, γιατί την 30-04-2016 το απόγευμα αφαίρεσαν με τη βία από 45χρονο ημεδαπό χρηματικό ποσό, κινητό τηλέφωνο και άλλα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήλωση προέδρου Αποστόλου Αλιπράντη Εμποροεπαγγελματικού συλλόγου Πάρου Αντίπαρου για την κίνηση της πασχαλινής αγοράς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

(Συλλήψεις-Εξιχνιάσεις-Κατασχέσεις)

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos