Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017 - Psts.gr

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων ευχαριστούν θερμά την Οργανωτική Επιτροπή του "ΓΥΡΟΥ της ΠΑΡΟΥ" και τον Α.Ο. Πάρου για την προσφορά μιας κεραίας επικοινωνιών VHF-UHF και ενός σετ ηλεκτροδίων απινιδωτή, απαραίτητα για την αποτελεσματικότερη λειτουργία της ομάδας. Η αναγνώριση και η στήριξη του έργου μας μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα μουσικό ταξίδι πάνω στα κυριότερα στυλ του μοντέρνου τραγουδιού (pop, rock, jazz, musical, funk, R&B) και του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης στο Δημαρχείο, την Κυριακή 15 Οκτωβρίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 16-10-2017 το πρωί συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Μυκόνου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 24χρονος υπήκοος Ιράκ ο οποίος έκανε χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχειρώντας να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Ιταλία. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λόγω της ανάγκης διακομιδής 80χρονης γυναίκας που έχρηζε νοσοκομειακής φροντίδας, το απογευματινό δρομολόγιο του πλοίου Blue Star Delos με προορισμό τον Πειραιά, καθυστέρησε την αναχώρησή του από το λιμάνι της Πάρου για περίπου μισή ώρα προκειμένου να παραλάβει την ασθενή. Η ηλικιωμένη γυναίκα διακομίσθηκε στο πλοίο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

To ξενοδοχείο Porto Paros, στο οποίο έχουν καταλύσει θεατρικές ομάδες από κάθε γωνιά του Αρχιπελάγους που συμμετέχουν στη δεκαήμερη 29η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου, διοργάνωσε το βράδυ του Σαββάτου 14 Οκτωβρίου, μια όμορφη βραδιά αιγαιοπελαγίτικης γευσιγνωσίας και χορού προς τιμή των φιλοξενούμενων θιάσων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από τα στατιστικά στοιχεία της ΥΠΑ για την κίνηση των αεροδρομίων το εννεάμηνο του 2017 προκύπτουν τα εξής :

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκινούν τα μαθήματα ζωγραφικής και σχεδίου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Σαντορίνη τον Σεπτέμβριο του 2016, καθώς μία Βρετανίδα ήρθε στο ελληνικό νησί για να γιορτάσει τη νίκη της επί του καρκίνου και αντί αυτού έχασε τη ζωή της από τοξική δηλητηρίαση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos