Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018 - Psts.gr

Ειδικό αφιέρωμα στα 6 ελληνικά νησιά που αναδείχθηκαν μεταξύ των 10 κορυφαιων της Ευρώπης, έκανε ο Alpha TV με ειδικό ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η μουσική παράσταση "Στιγμές..." που δόθηκε στο Ανοιχτό Θέατρο Λευκών το βράδυ της Κυριακής 15 Ιουλίου, ήταν καθηλωτική!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Δήμος Θήρας και η ΓΕΩΘΗΡΑ ενημερώνει ότι από αύριο, Τετάρτη 18/07/2018, η μη-μόνιμη διάταξη για αυτόνομη πρόσβαση ατόμων με κινητικές δυσκολίες (SeaTrac) θα είναι διαθέσιμη στην παραλία Περίσσας Εμπορείου Θήρας (θέση Κολάδα).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Περιφερειακή Ενότητα Πάρου σας ενημερώνει ότι τις προσεχείς ημέρες θα γίνει αποκατάσταση λακκουβών σε όλο το μήκος του επαρχιακού δικτύου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η δράση προώθησης τοπικών γεύσεων και προϊόντων των νησιών μέσα από τα ξενοδοχεία, υλοποιείται από την Περιφέρεια και φορείς του τουρισμού, στο πλαίσιο του τίτλου της Γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης 2019

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ στρέφεται σήμερα, Τρίτη (17/07), η προσοχή μας.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στο κτίριο ΚΕΠ την 19η του μηνός Ιουλίου του έτους 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 17.00, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε κατεπείγουσα συνεδρίαση συνήλθε χθες Δευτέρα 16/07 το απόγευμα, το Δημοτικό Συμβούλιο Θήρας με θέμα το γεγονός της βιαιοπραγίας κατά του Πολεοδόμου του Δήμου Θήρας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο της προληπτικής της δράσης, ενημερώνει τους πολίτες για την αποφυγή εξαπάτησής τους κατά τη διαδικασία ηλεκτρονικών συναλλαγών παντός τύπου, όπως κρατήσεις ακτοπλοϊκών – αεροπορικών εισιτηρίων, ξενοδοχείων και ενοικιάσεις οχημάτων, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos