Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018 - Psts.gr

Ο πλούτος των κοσμημάτων που φορούσε η γυναίκα προδίδει ότι ήταν επιφανές πρόσωπο του κοινωνίας - Συσχετίζεται με άγνωστο μέχρι σήμερα, ταφικό επίγραμμα από το μνημείο με το όνομα «Νεικώ».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Πάρου στο λιμένα Σύρου, με το Τ/Ρ-Ε/Γ “ΕΡΙΘΕΛΓΗ Ι” Ν.Π. 8745, 74χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η διοίκηση του Α.Ο. Φοίνικας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία με τον Έλληνα προπονητή Νίκο Ζαλμά. Να ευχηθούμε στον νέο μας τεχνικό καλή επιτυχία στο έργο του και καλή αγωνιστική σεζόν.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Καλοκαιράκι στην Πάρο και τι καλύτερο από την απόλαυση μιας θρυλικής ταινίας που εκτυλίσσεται σε καλοκαιρινό φόντο και συγκεκριμένα, σύμφωνα με την υπόθεση, στο φανταστικό νησί Καλοκαίρι!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυριακή (22/07) σήμερα, το κουπόνι αρχίζει να γεμίζει σιγά σιγά παίρνοντας τη μορφή που θέλουν όλοι οι φίλοι του στοιχήματος, με τα πρωταθλήματα από τη Σκανδιναβία να έχουν την τιμητική τους.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Tην εκλεκτή της καρδιάς του, Έλενα Παπαδοπούλου, παντρεύτηκε σε μια ρομαντική τελετή στον Αγιο Ιωαννη Δετη της Παρου ο Βλάντο Γιάνκοβιτς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη θλίψη βυθίζει όλη την Ελλάδα η είδηση πως τα ξημερώματα της Κυριακής (21.07.2018) έφυγε από τη ζωή ο Μάνος Ελευθερίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Σύρου, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., για ακυβερνησία λόγω μηχανικής βλάβης του Ι/Φ σκάφους ''POLARIS'' σημαίας ΗΠΑ, με πέντε (05) αλλοδαπούς επιβαίνοντες στη θαλάσσια περιοχή 0,3 ν.μ. νοτιοανατολικά ν. Σύρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Η τιμή των καυσίμων στα νησιά του Αιγαίου έχει πάρει φωτιά. Ήδη σε αρκετά νησιά ξεπερνά τα 2 ευρώ και όλα δείχνουν πως θα αυξηθεί και άλλο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos