Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2018 - Psts.gr

Η μακρά λίστα των δεκάδων αγνοουμένων στις φονικές πυρκαγιές της Ανατολικής Αττικής περιλαμβάνει δυστυχώς και ένα ζευγάρι Κυκλαδιτών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια φωτογραφία-σοκ αποτυπώνει όλο το μέγεθος τις φρίκης που έζησαν οι άνθρωποι που εγκλωβίστηκαν από την πυρκαγιά στο Μάτι, το βράδυ της Δευτέρας και έπεσαν στη θάλασσα για να σωθούν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η συναυλία θα μεταφερθεί στις 27 Ιουλίου, και όπως τόνισε ο τραγουδιστής μέρος των εσόδων, καθώς και η δική του αμοιβή θα προσφερθούν στους πληγέντες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακόμη μία οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε μέσα από τις εκκλήσεις για τον εντοπισμό ανθρώπων που αγνοούνται, μετά τη φονική πυρκαγιά στη Ραφήνα και το Μάτι. Ένας πατέρας και τα δυο του παιδιά άφησαν την τελευταία τους πνοή, προσπαθώντας να σωθούν από τις φλόγες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 24-07-2018 το βράδυ συνελήφθη στην Ίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιητών, 20χρονος αλλοδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -22,7- γραμμαρίων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, βραδινές ώρες χθες και πρώτες πρωινές σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Τήνου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ – Τ/Ρ σκάφους «ΝΗΣΟΣ ΤΗΝΟΣ» Ν.Τ. 25, 78χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με διήμερες εκδηλώσεις λατρευτικού και πολιτιστικού χαρακτήρα θα τιμήσεις ο Κώστος την εορτή του Αγ. Παντελεήμονα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατηγορίας Europe για αυτή τη χρονιά διεξήχθη στους Αγίους Αποστόλους στην περιοχή του Ευβοϊκού από 13-15 Ιουλίου.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Σύλλογος μας, με πρωτοβουλία του επικοινώνησε με το κλιμάκιο αιμοδοσίας, του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», για να διαθέσει φιάλες αίματος από την τράπεζα αίματος που διατηρεί, στα τραυματισμένα παιδιά από την τραγωδία των ανεξέλεγκτων πυρκαγιών, που εισήχθησαν στο νοσοκομείο παίδων καθώς και στους τραυματίες στα νοσοκομεία Σισμανόγλειο και Ευαγγελισμός.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos