×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Τρίτη, 28 Μαϊος 2013 - Psts.gr

Ευρεία κυβερνητική σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Εργασίας, με θέμα τον συντονισμό των κυβερνητικών πρωτοβουλιών για την ανάσχεση της ανεργίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με σχετικό δελτίο αναγγελίας θυελλωδών ανέμων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, οι άνεμοι στο νοτιοανατολικό Αιγαίο και Ικάριο θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις σχεδόν θυελλώδεις 7 και τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι γνωστό ότι κατά τα τελευταία χρόνια ο Δήμος της Πάρου - και πολύ σωστά - λαμβάνει την απόφαση της απαγόρευσης διακίνησης αδρανών υλικών στο λιμάνι της Παροικίας κατά τους θερινούς μήνες της

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ομάδα είναι υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού συλλόγου Αγκαιριάς και λειτουργεί εδώ και 3 χρόνια.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Την Τετάρτη 22 Μαΐου, το Δημοτικό Σχολείο της Νάουσας συμμετείχε στην εκστρατεία εθελοντικών καθαρισμών ακτών «ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ 2013» που

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε εξειδικευμένο κέντρο των Ηνωμένων Πολιτειών αναμένεται να μεταφερθεί η 15χρονη Μυρτώ, η οποία κακοποιήθηκε, το περασμένο καλοκαίρι, από αλλοδαπό στην Πάρο και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Μαΐου στο γήπεδο Μάρπησσας η τελετή λήξης του Πρωταθλήματος Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Πάρου 2013, που συνδιοργάνωσαν

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με τις παρουσιάσεις των εργαστηρίων που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του χειμώνα ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα «Άγονη γραμμή Γόνιμη» στο οποίο για τρίτη συνεχή χρονιά συμμετείχε ο Δήμος της Αντιπάρου και η Κ.Ε.Δ.Α.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 5ου Πανκυκλαδικού Συνεδρίου Συλλόγων Γυναικών στην Τήνο το τριήμερο 17-18-19 Μαίου 2013, με θέμα ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Kοινοπραξίας «ANEK A.E. - SUPERFAST ENDEKA (HELLAS) INC & ΣΙΑ» ανακοινώνει την ανανέωση της διάρκειας της Κοινοπραξίας έως την 31/05/2017

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos