Σάββατο, 05 Δεκεμβρίου 2015 - Psts.gr

Η παχυσαρκία δύσκολα θα χτυπηθεί, όσο συνεχίζει να επικρατεί η νοοτροπία «το μεγάλο είναι όμορφο» σε ό,τι έχει να κάνει με το φαγητό, σύμφωνα με Βρετανούς επιστήμονες. Οι ειδικοί προτείνουν να μειωθεί το μέγεθος των πάντων: από τις συσκευασίες των τροφίμων έως τα πιάτα και τις μερίδες στα εστιατόρια ή στο σπίτι μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 05 Δεκεμβρίου 2015 19:06

Διασυλλογικός αγώνας ιστιοπλοίας 28-29/11/15

«Αν δεν είχαν κερδίσει οι Έλληνες, όπως συμφωνούν όλοι σχεδόν οι μελετητές, ο κόσμος σήμερα θα ήταν διαφορετικός. Η Ναυμαχία της
Σαλαμίνος δεν είναι απλά η πιο σημαντική, από τις τόσες που συνέβησαν, σε τούτα τα βράχια.. Είναι η αρχή της Γέννησης της Δύσεως.»

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Για σκευωρία σε βάρος του έκανε λόγο ο Αλέξης Μητρόπουλος, μία μέρα μετά την ποινική δίωξη εναντίον του που άσκησε η εισαγγελέας Πρωτοδικών, Ελένη Τουλουπάκη, για τα κακουργήματα της φοροδιαφυγής και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύνδεση του ύψους των τελών κυκλοφορίας με την κατανάλωση των καυσίμων σε κάθε όχημα εξετάζει για το 2016 το υπουργείο Οικονομικών, όπως δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφωνας Αλεξιάδης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η χώρα του δεν θα "τρομοκρατηθεί" μετά το φονικό στο Σαν Μπερναρντίνο της Καλιφόρνιας, για το οποίο το FBI προκρίνει πλέον το σενάριο της τρομοκρατίας, διαβεβαίωσε σήμερα ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

H Jayanti Seiler δεν νιώθει άβολα όταν εκφράζει τα συναισθήματά της για τα ζώα. Αλλά όταν συναντά τα θέματα του έργου της «Από ένα και από το άλλο» κρατά αυτά τα συναισθήματα για τον εαυτό της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos