Παρασκευή, 22 Μαϊος 2015 - Psts.gr

Τα αριθμητικά στοιχεία των διακομιδών ασθενών συμπολιτών μας, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης και διακομίσθηκαν από την Πάρο, είναι από μόνα τους σοκαριστικά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η συνεδρίαση της Δημοτικής Νάουσας Πάρου ήταν καθορισμένη για την Παρασκευή 22 Μαΐου στις 12 το μεσημέρι με οκτώ θέματα προς συζήτηση στην ημερήσια διάταξη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Πέμπτη το απόγευμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Αν. Υπουργό Υγείας, κ. Α. Ξανθό, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, στην οποία συμμετείχε ο Διοικητής του Νοσοκομείου, κ. Γιάννης Πετράκης, ο Διοικητικός Διευθυντής του Νοσοκομείου, κ. Νικόλαος Τρίτζαλης, ο εκπρόσωπος της Ε.Ι.ΝΟ.Σ. γιατρός ορθοπεδικός, κ. Αλέξανδρος Λημναίος, και ο εκπρόσωπος των εργαζομένων του Νοσοκομείου, κ. Αντώνης Μαρώτης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν είναι δυνατόν η μεγαλύτερη νησιωτική περιφέρεια της Ευρώπης να αντιμετωπίζεται ισοπεδωτικά με τον απλό στατιστικό δείκτη «εισόδημα ανά κάτοικο»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αστειευόμενος με την επιμονή του Αλέξη Τσίπρα να φορά ανοιχτό πουκάμισο χωρίς γραβάτα, ο πρόεδρος της Κομισιόν, αποφάσισε σήμερα να προσθέσει μία...χάριν αστειότητας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λιγότεροι από τους μισούς πρώην δημοτικούς αστυνομικούς αναμένεται να επιστρέψουν στο πόστο τους, ενώ ο μισθός τους είναι εξασφαλισμένος μόνο έως το τέλος του χρόνου. Παράλληλα, όσοι πρώην σχολικοί φύλακες δεν συνταξιοδοτήθηκαν, έχουν καταθέσει αίτηση να επιστρέψουν στην εργασία τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εχουν περάσει τουλάχιστον τρεις μήνες από το τέλος των εργασιών καθαρισμού των όψεων της Ακαδημίας Αθηνών. Ομως τόσο οι διερχόμενοι της οδού Πανεπιστημίου όσο και οι επιβάτες των τουριστικών λεωφορείων δυσκολεύονται να δουν το επιβλητικό κτίριο της Αθηναϊκής Τριλογίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σε μια καταπράσινη γωνιά μέσα στα προάστεια του Λονδίνου, βρίσκεται μια συνηθισμένη κατοικία με μερικούς ασυνήθιστους κατοίκους.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Βομβιστικές επιθέσεις εναντίον πολιτικών γραφείων, πυροβολισμοί εναντίον δημάρχων, φήμες για επικείμενο πραξικόπημα, καταγγελίες για επερχόμενη εκλογική νοθεία, φόβοι για δολοφονίες πολιτικών, κι όλα αυτά μέσα σε έναν καταιγισμό από αλληλοκατηγορίες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χωρίς ουσιαστικό αντίπαλο συνεχίζει πλέον την προέλασή του στη Συρία το ισλαμικό κράτος, που μετά την κατάληψη της Παλμύρας ελέγχει σχεδόν το 50% του εδάφους της χώρας και ανοίγει τον δρόμο προς τη Δαμασκό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos