Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2016 - Psts.gr

αναλυτικό πρόγραμμα των γραπτών και προφορικών εξετάσεων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου Ιουνίου 2016 που θα διενεργηθούν στις 11-12 Ιουνίου 2016 στις γλώσσες Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική και Ισπανική επιπέδων Α (Α1 & Α2), B (B1 & B2) και Γ (Γ1 & Γ2) .

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών, ο ζεστός καιρός και οι ηλιόλουστες μέρες ιντριγκάρουν το μυαλό που ονειρεύεται τυρκουάζ παραλίες, ξανθιές αμμουδιές, μπανάκια, χαλάρωση και βραδινές βόλτες σε τοπία ονειρεμένης ομορφιάς!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια σημαντική εκδήλωση έγινε την Κυριακή 5 Ιουνίου στη Νάουσα. Το Μουσικοχορευτικό Συγκρότημα της Νάουσας δουλεύοντας χρόνια με μικρές και μεγαλύτερες ηλικίες παιδιών προσπαθεί να τα φέρει κοντά στην τέχνη που αποτελεί και μεγάλο εφόδιο για την μετέπειτα ζωή τους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016 και ώρα 19:30 στο Δημοτικό Στάδιο Πάρου θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης του 6ου Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Πάρου για την περίοδο 2015 – 2016.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μετά από πρόσκληση του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου – Αντιπάρου, 4 μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων κάλυψαν, σε επικοινωνία και Πρώτες Βοήθειες, την Ποδηλατοβόλτα «Μαρία Ναυπλιώτη», το απόγευμα της Τετάρτης 8-6-2016 από την πλατεία Μαντώς στην Παροικιά ως τον Άγιο Φωκά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσαν οι χθεσινές καταγγελίες του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη για προσπάθειες υπονόμευσης της κυβέρνησης μέσω των κινημάτων διαμαρτυρίας που δημιουργούνται, για τα οποία επισήμανε ότι κινούνται «στα όρια της συνταγματικότητας».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τη δική της απάντηση σε ένα από τα... μεγαλύτερα φιλοσοφικά ερωτήματα (η κότα έκανε το αβγό ή το αβγό την κότα;) αποφάσισε να δώσει μία ομάδα μαθητών γυμνασίου

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η άνοδος των εθνικιστικών και ευρωσκεπτικιστικών κινημάτων σε ολόκληρη τη Γηραιά Ηπειρο, το επαπειλούμενο Brexit, η διαρκής κόντρα ανάμεσα στον ευρωπαϊκό Βορρά και Νότο, η «ανταρσία» των ανατολικών χωρών, όλα όσα ταλανίζουν την ΕΕ το τελευταίο διάστημα έχουν έναν κοινό παρονομαστή: τη δυσπιστία των πολιτών απέναντι στις Βρυξέλλες και τους κοινούς ευρωπαϊκούς θεσμούς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Ισραήλ ανακοίνωσε σήμερα το πάγωμα των 83.000 αδειών εισόδου που έχουν εκδοθεί για την είσοδο Παλαιστινίων στο ισραηλινό έδαφος με την ευκαιρία του ραμαζανιού, έπειτα από την αιματηρή επίθεση που διαπράχθηκε χθες το βράδυ από δύο Παλαιστίνιους στο Τελ Αβίβ και τον θάνατο τεσσάρων ανθρώπων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos