Παρασκευή, 05 Αυγούστου 2016 - Psts.gr

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκε απογευματινές ώρες χθες, η παρακάτω διακομιδή ασθενούς που έχριζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων κατόπιν επαναλαμβανόμενων καταγγελιών συστήνει στους επιχειρηματίες μέλη του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς το τελευταίο διάστημα έχει ενταθεί το φαινόμενο εμφάνισης επιτηδείων, που επισκέπτονται κατ’ ιδίαν ή επικοινωνούν τηλεφωνικά με τις επιχειρήσεις των Κυκλάδων και παρουσιάζονται ως εκπρόσωποι ή συνεργάτες Υπουργείων ή/και του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, με σκοπό την είσπραξη χρημάτων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 05 Αυγούστου 2016 15:46

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Πέμπτη 11/08/2016 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε θετικό κλίμα η συνάντηση του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου με τον Υπουργό Χριστόφορο Βερναρδάκη, σήμερα στο Υπουργείο

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 04-08-2016 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στην Άνδρου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άνδρου, δυο υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 28 και 31 ετών γιατί λειτουργούσαν κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής, αναπαράγοντας παράλληλα μουσική.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η καθιερωμένη θερινή έκθεση της Εθνικής Πινακοθήκης στο Παλιό Σχολείο του Κάστρου, στη Σίφνο, πραγματοποιείται για έβδομη φορά, μετά την μικρή διακοπή της περσινής χρονιάς. Το θέμα της φετινής έκθεσης είναι: «Γενιά του ’60 – Γενιά του ’70.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Η Λαϊκή Μουσική στον Ελληνικό Κινηματογράφο» «Rigas en Sample» - Διοργάνωση Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Παρασκευή, 05 Αυγούστου 2016 15:17

Λειτουργία Δημοτικού Σφαγείου Σίφνου

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους τους κτηνοτρόφους και τους εμπλεκόμενους επαγγελματίες του νησιού μας ότι, κατόπιν συνεννόησης με τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής Κυκλάδων, το Δημοτικό Σφαγείο Σίφνου θα λειτουργήσει την ΤΡΙΤΗ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατασχέθηκαν -15- πλαστά χαρτονομίσματα των 20 ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Σύριζα Πάρου Αντιπάρου αφού περίμενε ως φαίνεται τον Πρωθυπουργό να εγκαινιάσει το νέο Αερολιμένα για να βγει από την αφάνειά του, αναλώνεται χωρίς αιδώ στην υπεράσπιση της κράτησης ενός συνανθρώπου μας· αντιθέτως σιωπά εκκωφαντικά σε ζητήματα που αφορούν στην υγεία, την κατάργηση της νησιωτικότητας, το ΦΠΑ και το υποθηκοφυλάκειο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos