Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2016 - Psts.gr

Οι κυρίες Άννα Βαβανού και Ιωάννα Μαλάμου από το Σύλλογο Γυναικών Νάουσας, οι οποίες εκπροσώπησαν την Πάρο στο 10ο Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας της Σίφνου, παρουσίασαν την παραδοσιακή συνταγή της γαλατόπιτας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 15-09-2016 το πρωί συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, δύο υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 31 και 38 ετών και δύο ημεδαποί ηλικίας 47 και 74 ετών, γιατί εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 255-257 και 268 του Ν.3463/2006 (Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων) και τις διατάξεις του άρθρου 3 του ΦΕΚ Β’ 1492/2007, σας προσκαλούμε σε δημόσια τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π., που θα γίνει την 22η Σεπτεμβρίου 2016 ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ομάδα των επιζώντων της Χιροσίμα και Ναγκασάκι μεταξύ των επιβατών του θα καταπλεύσει στο λιμάνι του Πειραιά το Πλοίο της Ειρήνης (Peace boat), στις 16 Σεπτεμβρίου 2016 και την επομένη 17 Σεπτεμβρίου στη Σαντορίνη. Η επίσκεψη αυτή αποτελεί μέρος του 92ου παγκόσμιου ταξιδιού, που οργανώνει η ομώνυμη διεθνής οργάνωση με κύριο αίτημα έναν κόσμο ελεύθερο από πυρηνικά όπλα, πολέμους και βία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης επισκέφθηκε στις 13-14 Σεπτεμβρίου τη Δονούσα και παρέστη στον εορτασμό της Ύψωσης του Τιμίου Σταυρού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 234, 240, 244 του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα Ν. 3463/2006, τον Κανονισμό Εσωτερικής Λειτουργίας Διοίκησης και Διαχείρισης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 13:00 στα Γραφεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου (πλατεία Εκατονταπυλιανής, Παροικία) για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε σύσκεψη σήμερα στην Θεσσαλονίκη, ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος και ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης με την ηγεσία της ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ, προκειμένου να ξεπεραστούν τα πολυεπίπεδα προβλήματα που το έργο παρουσιάζει

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν και φέτος οι εκδηλώσεις για την Ύψωση του Τίμιου Σταυρού στην Αγκαιριά και την Αλυκή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) συμμετέχει στον φετινό εορτασμό των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς (23-25 Σεπτεμβρίου) με θέμα «Διωγμοί: Παλιές και νέες ιστορίες γύρω από τη βία και την ανεκτικότητα», με πλούσιες δράσεις στο Ιστορικό Αρχείο και σε Μουσεία του Δικτύου του.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με αφορμή τα εγκαίνια της 81ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης από τον Πρωθυπουργό της χώρας, οι Ομοσπονδίες των Σωμάτων Ασφαλείας προχώρησαν σε δυναμική ένστολη πανελλαδική διαμαρτυρία που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016 στη Θεσσαλονίκη (Άγαλμα Βενιζέλου).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos