Οκτώβριος 2017 - Psts.gr

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι είναι, πιθανότατα, ο άνθρωπος που πάτησε τη σκανδάλη και σκότωσε τον ποινικολόγο - Προσήχθησαν πέντε άτομα ως φερόμενοι ηθικοί αυτουργοί

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην καρδιά του φθινοπώρου, οι πρώτες ψύχρες μας κάνουν ποδαρικό με πτώση της θερμοκρασίας, βροχούλες και αεράκι. Η εποχή επιβάλλει να αναζητούμε περισσότερο τη θαλπωρή του ζεστού μας σπιτικού και να αλλάζουμε διατροφικές συνήθειες ώστε να διατηρούμαστε ζεστοί στα πρώτα κρύα. Η εποχή επιβάλλει θρέψη με κουτάλι!

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Τις τελευταίες δύο ημέρες, δημοσιεύτηκαν τα αποτελέσματα δύο δημοσκοπήσεων σε σχέση με την πολιτική κατάσταση της χώρας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 30-10-2017 το πρωί συνελήφθησαν στην Κίμωλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κιμώλου, δυο ημεδαποί ηλικίας 30 και 56 ετών, οι οποίοι όπως διαπιστώθηκε διατηρούσαν-εξέτρεφαν, κατά περίπτωση οικόσιτα ζώα έχοντας περιορίσει με ακατάλληλο τρόπο (παστουρωμα) την κινητικότητα τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 30-10-2017 το πρωί συνελήφθησαν σε χωριό της Νάξου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Δρυμαλίας, δυο ημεδαποί ηλικίας 36 και 33 ετών, οι οποίοι προέβαιναν παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κρυφή αυτή συμφωνία έγινε στην πλάτη των πολιτών που καλούνται να μετέχουν στην ίδρυση ενιαίας παράταξης, υποστηρίζει ο υποψήφιος πρόεδρος του νέου φορέα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πήγε μαζί με το φίλο της να του ζητήσουν το λόγο, δεν δίστασε όμως να τον μαχαιρώσει στην κοιλιά με ένα σουγιά

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο πρώην υπουργός Άμυνας καταδικάστηκε σε 19 χρόνια φυλάκιση

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

To 2010, o συνιδρυτής του Foursquare, Ναβίν Σελβαντουράι, πίστευε ότι η εταιρεία του, από κοινού με άλλες start-ups των social media, όπως το Twitter, το Tumblr και το Path, θα μπορούσαν να δημιουργήσουν σημαντικό ανταγωνισμό για το Facebook. Ωστόσο, εκείνο είχε διαφορετικά σχέδια.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ο όμιλος είναι έτοιμος να προσφέρει έκπτωση 10% σε όλους τους συνεργάτες των μέσων ενημέρωσης με την επίδειξη της δημοσιογραφικής τους ταυτότητα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 54

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos