Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017 - Psts.gr

Μέχρι και την Κυριακή ο καιρός θα είναι απολαυστικός αλλά από τη Δευτέρα, σταδιακά, θα εισέλθουμε σε μια βδομάδα που θα θυμίζει κατά διαστήματα καθαρό φθινόπωρο ή ακόμη και χειμώνα για τα πιο ορεινά τμήματα της ηπειρωτικής Ελλάδας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα όνειρα είναι μια περίεργη υπόθεση. Αλλοτε είσαι ο πρωταγωνιστής σε αυτά και άλλοτε ένας απλός παρατηρητής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα πολυάριθμα προβλήματα που υποβαθμίζουν τις ελληνικές θάλασσες, η κυβέρνηση, μέσα από μια αμφιλεγόμενη υπουργική απόφαση, προσέθεσε άλλο ένα: την επαναφορά της αλιείας με βιντζότρατα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολύ μεγάλο το ενδιαφέρον στο κουπόνι του Σαββάτου.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017 15:12

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στην Πάρο

Την 20-10-2017 το πρωί συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 52χρονος υπήκοος Γεωργίας ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρωτοφανή επίθεση κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης χαρακτηρίζοντας τον Αλέξη Τσίπρα δικτάτορα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ακόμη και έμπειρους αστυνομικούς έχουν σοκάρει τα σκληρά βίντεο που εντοπίστηκαν στο κινητό τηλέφωνο του 32χρονου τζιχαντιστή που συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όταν της πρότεινε ο παραγωγός της, Ντέιβιντ Φόστερ, να ξεκινήσει την περιοδεία της από τη χώρα μας η σύζυγος του Νικολά Σαρκοζί ενθουσιάστηκε

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos