Νοέμβριος 2017 - Psts.gr

Νωρίτερα από τις προηγούμενες χρονιές θα καταβάλει ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) το δώρο Χριστουγέννων 2017.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με απόφαση του Περιφερειάρχη, Γιώργου Χατζημάρκου, η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου προκηρύσσει διαγωνισμό για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου «Κατασκευή Βρεφονηπιακού Σταθμού Δήμου Μυκόνου », συνολικού προϋπολογισμού 1.275.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το έργο ξεκίνησε κατά τη χρονική περίοδο 1997 – 1998, οπότε διεκόπησαν οι εργασίες και παραμένει ημιτελές μέχρι σήμερα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Αυτοδιοίκηση Κοινωνική Συνοχή - Ισόρροπη Ανάπτυξη (ΑΚΣΙΑ), εγκρίθηκε από τον Υπουργό Εσωτερικών, κ. Πάνο Σκουρλέτη, η 16η επιχορήγηση των Δήμων της Χώρας για την εξόφληση υποχρεώσεων τους που προέρχονται από δικαστικές αποφάσεις και διαταγές πληρωμής που έχουν καταστεί τελεσίδικες έως 31/7/2017.

Το συνολικό ποσό επιχορήγησης ανέρχεται στα 3.669.173,69 ευρώ με χρέωση του λογαριασμού του Υπουργείου Εσωτερικών.

Μεταξύ των επιχορηγούμενων Δήμων είναι: Δήμος Άνδρου

Ποσό : 37.564,21

Η διαδικασία που οφείλουν να ακολουθήσουν οι επιχορηγούμενοι Δήμοι και οι σχετικές προϋποθέσεις για την εξόφληση των συγκεκριμένων υποχρεώσεων, ορίζεται στην υπ' αριθμ. 30307/11-09-2017 υπουργική απόφαση (ΦΕΚ 3249Β'/15-9-2017).

--
Νίκος Μανιός
Βουλευτής Κυκλάδων ΣΥΡΙΖΑ
Πρόεδρος Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων
Προέδρος Υποεπιτροπής για τη Μελέτη και Αντιμετώπιση του Προβλήματος των Ναρκωτικών
Μέλος Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

H ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών που αναμένεται να επικρατήσουν στο επόμενο δρομολόγιο του πλοίου Ε/Γ-Ο/Γ ΠΡΕΒΕΛΗΣ, το πλοίο την Παρασκευή 01/12/2017 θα παραμείνει στο λιμένα του Πειραιά και θα επανεκκινήσει τα δρομολόγια του ως ακολούθως :

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορεί το σημερινό πρόγραμμα να είναι περιορισμένο, ωστόσο σε στοιχηματικό επίπεδο, το ποδοσφαιρικό κουπόνι έχει αρκετό ενδιαφέρον. Σε ρυθμούς κυπέλλων κινείται η Ευρώπη, ενώ η προσοχή στρέφεtαι και στην Euroleague.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Από το Επαρχείο Θήρας ανακοινώνεται ότι, προς μια ρεαλιστική και κοινωνικά δίκαιη λύση οδηγείται το ζήτημα των δασικών χαρτών της Σαντορίνης. Η Έπαρχος Θήρας κ. Θεώνη Λειβαδάρου, βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία με τον αρμόδιο Υπουργό, σε μια προσπάθεια να διευθετηθεί το ζήτημα που έχει θορυβήσει πολλούς κατοίκους της Νότιας Σαντορίνης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη ημεδαπού για οικοδομικές εργασίες στη Θήρα Την 29-11-2017 το μεσημέρι συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 33χρονος ημεδαπός ο οποίος εκτελούσε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η 4η ετήσια ενημερωτική εκδήλωση του Δήμου Θήρας στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου της Ακρόπολης με τίτλο φέτος: «50 χρόνια Ακρωτήρι - Έργα και Προοπτικές στο χώρο του Πολιτισμού».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017 15:36

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με σχετικό έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, από σήμερα Πέμπτη (30-11-2017) με κύρια χαρακτηριστικά τους τοπικά θυελλώδεις Νότιους ανέμους 7-8 Μποφόρ και πιθανώς 9 Μποφόρ μέχρι την Κυριακή (03-12-2017).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 51

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos