Δεκέμβριος 2017 - Psts.gr
Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου 2017 23:42

Χρόνια Πολλά! Καλή Χρονιά!

Το psts.gr και οι συνεργάτες του σας εύχονται ολόψυχα Καλή Χρονιά με υγεία πάνω απ΄όλα, αισιόδοξο βλέμμα, θετική διάθεση, δημιουργική ενεργητικότητα και οικογενειακή ευτυχία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Άνδρου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙΙ'' Ν. Ν. 62, 67χρονο, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Σύλλογος Φίλων Παραδοσιακού Οικισμού – Παλαιάς Αγοράς Παροικίας Πάρου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεισμική δόνηση ξύπνησε αρκετούς σε Αττική, Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο νωρίς το πρωί της Κυριακής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με σχεδόν 24 ώρες καθυστέρηση η απάντηση στις πρωτοφανείς απειλές της Άγκυρας για τη χορήγηση ασύλου στον Τούρκο αξιωματικό

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επισημαίνει ότι τα 27 κράτη στην Ευρώπη θα πρέπει να εργαστούν σκληρότερα για να διατηρηθεί η ενότητα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξημερώματα της 1ης Ιανουαρίου 2017 ένοπλος εισέβαλε στη γνωστότερη ντισκοτέκ της Κωνσταντινούπολης γαζώνοντας 79 ανθρώπους

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 6 περίπου το απόγευμα του Σαββάτου 30 Δεκεμβρίου έχασαν τη ζωή τους δύο νέοι άνθρωποι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2017 13:48

Πτώση οχήματος στη θάλασσα στη Μύκονο

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Μυκόνου, από το Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου, για πτώση Ι.Χ.Ε. οχήματος, στην περιοχή “ΓΥΑΛΟΣ” ν. Μυκόνου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο Μεγάλος Διαγωνισμός του Islands e – media με δώρο ψώνια αξίας 400 ευρώ από τα super markets SYN. KA και Βιδάλης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 49

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos