Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2017 - Psts.gr

Σύμφωνα με την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μυκόνου - ύστερα από πρόταση της Δημοτικής Αρχής - θα διεξαχθεί τοπικό δημοψήφισμα σύμφωνα με το άρθρο 216 του Ν. 3463/2006 και το άρθρο 225 του Ν. 3852/2010 και επιπροσθέτως συλλογή υπογραφών, ως απάντηση στην κυβερνητική απόφαση για άμεση αδειοδότηση και λειτουργία επιχειρήσεων Καζίνο στο νησί.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο πατήρ Δαμιανός, ο πρώην ηγούμενος Αρχιμανδρίτης της Ι.Μ. Αγ. Γεωργίου Λαγκάδας Πάρου που όλοι εμείς στην Πάρο γνωρίσαμε και αγαπήσαμε, επιτελεί σήμερα πλούσιο ιεραποστολικό έργο στην Κεντρική Αμερική, ως Πρωτοσύγγελος της Ιεράς Μητρόπολης Μεξικού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H ομάδα βόλεϊ του ΑΟ Φοίνικα Σύρου για ακόμη μία φορά εκπροσώπησε και διαφήμισε το νησί μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Σήμερα, 6 Δεκεμβρίου γιορτάζεται περίλαμπρα η μνήμη του Αγ. Νικολάου, του προστάτη των ναυτικών μας, της ναυτοσύνης και της θαλασσινής ζωής. Στη Ελλάδα, μεγαλειώδεις είναι οι θρησκευτικές εκδηλώσεις, οι λιτανεύσεις της ιερής εικόνας του, οι δεήσεις για καλοτάξιδα πλεούμενα και ακύμαντες θάλασσες για τους ναυτικούς μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ενισχύει τους Δήμους για την συντήρηση -επισκευή των σχολικών κτιρίων ενώ ταυτόχρονα απευθύνει προσκλήσεις για υποβολή προτάσεων χρηματοδότησης για νέα σχολικά κτίρια και παιδικούς- βρεφονηπιακούς σταθμούς στα νησιά της Περιφέρειας, από το Ε.Π. «Νότιο Αιγαίο 2014 – 2020»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων έργων προς ένταξη και χρηματοδότηση, απευθύνει ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά από επίμονες προσπάθειες του Δημάρχου Πάρου Μάρκου Ι. Κωβαίου, του Προέδρου της ΚΔΕΠΑΠ Θανάση Μαρινόπουλου, της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Πάρου και κυρίως των μηχανικών Γιάννη Ραγκούση και Γιάννη Ταΐρη, αλλά και τις αδιάκοπες ενέργειες του Tεχνικού Γραφείου «Studio 265» και ιδιαιτέρως του Βαζαίου Πετρόπουλου και της Μάγδας Κεφάλα, παρελήφθη η άδεια κατασκευής του κλειστού γυμναστηρίου Πάρου, στην θέση Ζευλάκι, στην Παροικία Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλείσθε την 11η Δεκεμβρίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ελληνική Αστυνομία, συνεπής στην αρχή της ανοιχτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης του πολίτη για το έργο των Αρχών, συνεχίζει να δημοσιεύει συνολικά στοιχεία συλλήψεων, εξιχνιάσεων και κατασχέσεων, ανά μήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 06-12-2017 συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, τρεις ημεδαποί ηλικίας 32, 53 και 55 ετών, 45χρονος υπήκοος Αλβανίας και 55χρονος υπήκοος Πακιστάν, οι οποίοι εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos