Μάρτιος 2017 - Psts.gr

Δύο πανέμορφα ημίαιμα σκυλιά, χάθηκαν στις 4 Δεκεμβρίου 2016 από την περιοχή Κακάπετρα της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για τον προγραμματισμό του εκπαιδευτικού σας έργου, σας ενημερώνουμε ότι η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ και οι εκλογές για:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μοντέλο του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου ως τέκνο της οικονομικής ζωής της χώρας έχει καταρρεύσει, όπως και χιλιάδες άλλες επιχειρήσεις στη διάρκεια της κρίσης. Πέρασαν ήδη δυο χρονιά και δεν έχουν δοθεί ακόμη στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα των όποιων οικονομικών ελέγχων έχουν γίνει στις ΠΑΕ.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανάστατοι είναι εκατοντάδες πολίτες στην περιοχή των Κυκλάδων (όπως έχουμε δει και πανελλαδικά) από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ που καταφθάνουν αυτές τις μέρες στα σπίτια και αφορούν την περίοδο κατανάλωσης, από τις 16 Νοεμβρίου 2016 έως και τα μέσα Μαρτίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι γνωστό ότι το Δεσποτικό, το ακατοίκητο νησάκι που βρίσκεται νοτιοδυτικά της Αντιπάρου βρίθει αρχαιολογικών θησαυρών μεγάλης αξίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης επισκέφθηκε το Δήμο Αθηναίων προκειμένου να χορηγηθεί προσωρινή άδεια για τη διακίνηση και πώληση των Ναξιακών προϊόντων από τους γεωκτηνοτρόφους και παραγωγούς του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Φιλωτίου, στου Ψυρρή κατά την περίοδο του Πάσχα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων επισκέφθηκε σήμερα το πρωί, η Επιτετραμμένη της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Ελλάδα, κα Suzanne Lawrence, η οποία βρίσκεται στη Σύρο στο πλαίσιο της ημερίδας που πραγματοποιείται με θέμα: «Ετοιμότητα σε στιγμή κρίσης στα νησιά των Κυκλάδων» με τη συνεργασία της Αμερικανικής Πρεσβείας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Έπαρχος Θήρας, σε συνέχεια της πρόσφατης συνάντησης της, με τους εκπροσώπους των πολιτιστικών συλλόγων της Π. Ε. Θήρας, τους καλεί εκ νέου, την Δευτέρα 03.04.2017 και ώρα 12:00 στο Επαρχείο Θήρας, προκειμένου να προγραμματιστούν πολιτιστικές δράσεις για το 2017 που αφορούν την πολιτιστική κληρονομιά, τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σας ενημερώνουμε ότι βάση της υπ’αριθμού 8122.1/14/06/2.3.2006 απόφασης (‘Β 926) που καθορίζουν τα υπέρ λιμενικών και δημοτικών ταμείων ανταποδοτικά δικαιώματα για τα τέλη ελλιμενισμού .

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 60

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos