Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017 - Psts.gr

Με βαριές «καμπάνες» για τους κατηγορούμενους έκλεισε η αυλαία του σκανδάλου της Πολεοδομίας Σύρου, που απασχόλησε όσο κανένα άλλο θέμα την τοπική κοινωνία τα τελευταία χρόνια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τις δύο πρώτες θέσεις στα 10.000 μέτρα μοιράστηκαν ο Χρήστος Καλλίας και ο Γιώργος Μίνο στο Run Greece της Λάρισας το οποίο διεξήχθη την Κυριακή και στο οποίο πήραν μέρος 499 δρομείς.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Κατέπλευσε το πρωί της Τετάρτης 29 Μαρτίου, για πρώτη φορά στο λιμάνι της Πάρου, το διαμάντι του στόλου της Hellenic Seaways, το επιβατικό – οχηματαγωγό πλοίο «Νήσος Σάμος». 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο νέα Ετήσια Διαδικτυακά Προγράμματα υψηλής ζήτησης και αποδεδειγμένης επαγγελματικής ενδυνάμωσης ,προκήρυξε το Πανεπιστήμιο Αιγαίου μέσω των Προγραμμάτων Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Πάρος και επίσημα πλέον, βάσει αριθμητικών στοιχείων, φιγουράρει μεταξύ των τριών κορυφαίων σε προτιμήσεις ελληνικών νησιών που θα δεχτούν μεγάλο κύμα τουριστών το προσεχές καλοκαίρι!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν έχει απασχολήσει ποτέ με την προσωπική της ζωή, όπως συνηθίζουν αρκετοί στον χώρο του τραγουδιού, καθώς διαθέτει το πιο βασικό «όπλο» για να κρατηθεί κάποιος στην πρώτη μουσική γραμμή και αυτό δεν είναι άλλο τη φωνή της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με κεντρικό σύνθημα «Γίνε η Αλλαγή που Περιμένεις», εθελοντές από όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας βρίσκονται σε ρυθμούς «Let’s Do It Greece», καθώς πλησιάζει η μέρα για τη Μεγαλύτερη Ταυτόχρονη Εθελοντική Δράσης της χώρας, όπου η Ελλάδα θα γίνει ομορφότερη!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και η Αμερικανική Πρεσβεία, με τη συνεργασία του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, διοργανώνουν Ημερίδα την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017 και ώρα 9.00 π.μ. στη Συνεδριακή Αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, στην Ερμούπολη Σύρου, με θέμα: «Ετοιμότητα σε στιγμή κρίσης στα νησιά των Κυκλάδων».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ερώτηση κατέθεσαν Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, μεταξύ των οποίων και ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, για την αδυναμία της κυβέρνησης να αξιοποιήσει τα 523,4 εκατ. ευρώ του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας και Θάλασσας (ΕΠΑλΘ) 2014-2020.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Ε΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας απέρριψε την αίτηση αναστολής που κατέθεσαν 45 πολίτες κατά του ΧΥΤΑ Νάξου, ζητώντας την αναστολή της απόφασης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που χορηγεί την άδεια λειτουργίας στο Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων της Νάξου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos