Μαϊος 2017 - Psts.gr

Έχετε αναρωτηθεί για ποιο λόγο τα κουνούπια προτιμούν να τσιμπάνε συγκεκριμένα άτομα σε ένα χώρο γεμάτο με κόσμο;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποτελεί πράξη κορυφαίας, ανιδιοτελούς προσφοράς προς τον συνάνθρωπο. Αλτρουιστική στάση ζωής, που εκπορεύεται από αισθήματα αγάπης και γνήσιας ανθρωπιάς προς τον άγνωστο πάσχοντα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευρεία ανανέωση των διοικητικών στελεχών της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Πάρου, αποφασίστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πάρου κατά τη συνεδρίαση της Τετάρτης 31 Μαίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Σαντορίνη, όπως είναι γνωστό, αποτελεί προορισμό κρουαζιέρας παγκοσμίου φήμης. Το γεγονός αυτό δεν αφορά μονάχα την οικονομική ανάπτυξη του ίδιου του νησιού ή των Κυκλάδων, αλλά ολόκληρης της Ελλάδας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην εξόδιο ακολουθία του πρώην Πρωθυπουργού και Επιτίμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, που τελέστηκε σήμερα, Τετάρτη, και ώρα 15:00, στη Μητρόπολη Αθηνών, παρέστη ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Eπίδειξη Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης με χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή καθώς και το πως τοποθετούμε έναν ασθενή σε Θέση Ασφαλείας, από τους «ΜΙΚΡΟΥΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ» του Γυμνασίου Νάουσας, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το απόγευμα του Σαββάτου 27-5-2017, όσοι βρέθηκαν στην Παιδική Χαρά της Νάουσας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χθες θρηνήσαμε την απώλεια μιας νέας γυναίκας στη Φολέγανδρο. Ο αδόκητος θάνατος της, σύμφωνα με τις καταγγελίες των κατοίκων και του Δημάρχου του νησιού, συνέβη τη στιγμή που εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα η Φολέγανδρος είναι χωρίς γιατρό!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 30-05-2017 το απόγευμα συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 30χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος έχοντας παραβιάσει τη σφράγισή του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με 144 συμμετοχές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία ο 2ος Ομήρειος Ημιμαραθώνιος Δρόμος μήκους 21,1 χιλιομέτρων στην Ίο, που συνδιοργανώθηκε από το Δήμο Ιητών, τον Α.Ο Ίου και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Σάββατο 27 Μαΐου.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
Σελίδα 1 από 40

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos