Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017 - Psts.gr

Ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται, σύμφωνα με τη λαϊκή θυμοσοφία!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παραδίδεται στην κυκλοφορία ολοκληρωμένο και άρτιο το σημαντικό έργο ασφαλτόστρωσης της παραλιακής οδού της Παροικίας, από το λιμάνι έως τα Λιβάδια, μετά από ορισμένες αναγκαίες επιδιορθώσεις που χρειάστηκε να γίνουν κατά τις τελευταίες ημέρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε να προσέλθετε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα λάβει χώρα στο δημαρχιακό κατάστημα (αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ.), την 16η Ιουνίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:30 για τη συζήτηση και λήψη απόφασης, σε καθένα από τα παρακάτω θέματα της ημερησίας διατάξεως :

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων ανακοινώνει την έναρξη του νέου κύκλου επιτόπιων επιθεωρήσεων σε επιχειρήσεις μαζικής εστίασης στις Κυκλάδες που επιθυμούν την ένταξη ή την παραμονή τους στο δίκτυο Aegean Cuisine, το οποίο προωθεί την αυθεντική αιγαιοπελαγίτικη κουζίνα και τα μοναδικά προϊόντα των νησιών μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο τρόπος με τον οποίο έγιναν οι αιτήσεις των αναπληρωτών φέτος (μέσα στις διακοπές του Πάσχα και με βάση το πρωτότυπο κάλεσμα του Υπουργείου που ζητούσε να «να αιτηθούν, αν ενδιαφέρονται να κάνουν αίτηση για να δουλέψουν ως αναπληρωτές το σχολικό έτος 2017-18») αποδεικνύει για μια ακόμη φορά την άποψη που έχει το Υπουργείο για τους συναδέλφους αναπληρωτές. Με πρόσχημα τον έγκαιρο προγραμματισμό, το Υπουργείο άφησε έξω από τους πίνακες πολλούς εκπαιδευτικούς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διερευνήθηκαν πεδία συνεργασίας κοινού ενδιαφέροντος μεταξύ του Νοτίου Αιγαίου και Περιφερειών της Πολωνίας, Τσεχίας, Ουγγαρίας και Σλοβακίας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Βουλευτής Κυκλάδων Ν.Δ., Γιάννης Βρούτσης, από το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017, πραγματοποιεί 3ημερη επίσκεψη στα νησιά Μήλος και Κίμωλος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,1 Ρίχτερ σημειώθηκε λίγο πριν από 15:30 το μεσημέρι της Δευτέρας ανοιχτά της Μυτιλήνης σύμφωνα με το Γεωδυναμικό της Αθήνας. Εκτός από ισχυρός, ο σεισμός είχε και σχετικά μεγάλη διάρκεια και έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της, ακόμη και της Αττικής!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου προκηρύσσει δημοπρασία στα πλαίσια Συνοπτικού διαγωνισμού σύμφωνα με το άρθρο 117 του Ν. 4412/2016, κατά την ανοικτή διαδικασία με σφραγισμένες προσφορές , με το σύστημα του επί μέρους ποσοστών έκπτωσης ανά ομάδα τιμών του τιμολογίου και έλεγχο ομαλότητας σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 95 παρ.2.(α) του ν. 4412/2016 ( Δημόσιες Συμβάσεις έργων , Προμηθειών και Υπηρεσιών ), για την ανάδειξη Αναδόχου εκτέλεσης του έργου :

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι εξετάσεις για Άδεια Οδηγού Γεωργικού Ελκυστήρα, Τύπου Α΄, Β΄ και Πτυχίου Χειριστού θα διεξαχθούν στις 20/6/2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 11.00 στο γραφείο του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos