Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017 - Psts.gr

Για τρίτο καλοκαίρι η κεραμίστρια Μαρία Ατσώνιου δείχνει στα παιδιά τεχνικές πηλοπλαστικής και μαζί δημιουργούν κατασκευές με πηλό.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μια σπουδαία εικαστική έκθεση εγκαινιάστηκε το βράδυ της Παρασκευής 7 Ιουλίου 2017 στη Χρυσή Ακτή της Πάρου και συγκεκριμένα στην πολυτελή αίθουσα gallery του μαγευτικού ξενοδοχείου Poseidon of Paros Resort & Spa.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σε μια ωραία καλοκαιρινή ατμόσφαιρα ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής στις πολύ όμορφες εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Πάρου το "οικογενειακό" Πρωτάθλημα του Ομίλου.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Τα βλέπετε στα ράφια των σούπερ μάρκετ ή στη λαική αγορά. Άλλα έχουν ένα λευκό χρώμα και άλλα πιο καφέ. Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χιλιάδες είναι οι συμμετοχές και τα θετικά σχόλια για το μεγάλο δώρο του τριήμερου δωρεάν ταξιδιού στην όμορφη Πάρο!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Μυκόνου σε συνεργασία με το Αθλητικό Σωματείο Άνω Μεράς προέβη σε σημαντική αναβάθμιση των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων και υποδομών του γηπέδου της Άνω Μεράς, αποκαθιστώντας μετά από πολλά χρόνια τη νομιμότητα και διασφαλίζοντας την ασφάλεια των παικτών, των προπονητών και των επισκεπτών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τακτικοί πλέον επισκέπτες της Πάρου το ζεύγος Ιωάννη Βαμβακάρη-Βάσως Ντερντεριάν καθώς δράττονται κάθε ευκαιρίας για μικρές έστω αποδράσεις στο νησί της Πάρου που αποτελεί για εκείνους πηγή έμπνευσης για τις καλλιτεχνικές τους δράσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο τα θέματα στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Κύθνου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έπειτα από σχεδόν 2 δεκαετίες έρευνας και δράσης του Ινστιτούτου Θαλάσσιας Προστασίας Αρχιπέλαγος για την προστασία των ελληνικών θαλασσών, είναι πραγματικά αξιοσημείωτο ότι σε κάθε γωνιά της Ελλάδας επαναλαμβάνονται τα ίδια επιχειρήματα στο ερώτημα «Ποιος καταστρέφει και αδειάζει τις θάλασσές μας;»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos