Σεπτέμβριος 2017 - Psts.gr

Στο Resistance Festival 2017 που διοργανώθηκε 29-30 Σεπτεμβρίου στη Σχολή Καλών Τεχνών βρέθηκαν ο Νίκος Οικονομίδης και η Κυριακή Σπανού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η τοπική κουζίνα της Πάρου έχει να επιδείξει ένα αρωματικό έδεσμα, ένα λατρεμένο πατροπαράδοτο γλύκισμα που θυμόμαστε τις γιαγιάδες να το φτιάχνουν αρωματίζοντας τα σπιτικά τους και φιλεύοντας τους καλεσμένους τους!

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2017 15:09

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στην Πάρο

Την 29-08-2017 το απόγευμα συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 26χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ταράτσα του Φοίβου, η παράσταση που ανέτρεψε για τρεις ολόκληρους μήνες τα συναυλιακά δεδομένα της πόλης κι έγινε το απόλυτο στέκι του καλοκαιριού για όλες τις ηλικίες – με έμφαση στους πρώιμα ώριμους και τους αιώνια νέους , ολοκληρώνεται πανηγυρικά το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ένα άκρως ενδιαφέρον διήμερο ξεκινάει σήμερα, με σπουδαίες αναμετρήσεις από όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Φυσικά, ξεχωρίζει το σούπερ ντέρμπι ανάμεσα σε Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι, με τις δυο ομάδες να είναι σε φουλ φόρμα και να είναι έτοιμες να μας χαρίσουν μεγάλες συγκινήσεις.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μια ανάσα πριν την ανάδειξη του νέου σεφ που θα εκπροσωπήσει την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό European Young Chef 2017 στην Βαρκελώνη στις αρχές Νοεμβρίου βρίσκεται η Περιφέρεια, με τον τελικό να πραγματοποιείται σήμερα στην κοσμοπολίτικη Σύρο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σύμφωνα με την αριθ. 1058/71977/7-7-2017 ΚΥΑ (ΦΕΚ Β' 2331) καθορίζονται οι προδιαγραφές και το περιεχόμενο των Διαχειριστικών Σχεδίων Βόσκησης (Δ.Σ.Β.), στο πλαίσιο εφαρμογής των διατάξεων του ν. 4351/2015 (ΦΕΚ 164 Α') με θέμα «Βοσκήσιμες Γαίες της Ελλάδας και Άλλες Διατάξεις».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στα πλαίσια του Περιφερειακού Συμβουλίου που συνεδρίασε στη Σύρο την Παρασκευή 29/9 με θέμα την κατάσταση του Νεωρίου, οι βουλευτές Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ, Αντώνης Συρίγος και Νίκος Συρμαλένιος, αφού χαιρέτησαν τη συνεδρίαση, στην τοποθέτησή τους μεταξύ των άλλων είπαν:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Μυκόνου, απογευματινές ώρες χθες, για περιστατικό ακυβερνησίας λόγω μηχανικής βλάβης του Ε/Π-Τ/Ρ-Ι/Φ ''ΟΣΕΑΝΑ'' Ν.Π. 10366, στη θαλάσσια περιοχή 2,5 ν.μ. δυτικά ν. Μυκόνου με έξι (06) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, καλά στην υγεία τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δώδεκα (12) Υπαξιωματικούς, ειδικότητας Υγειονομικού, θα προσλάβει το Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή, μετά από διαγωνισμό. Ειδικότερα, θα προσληφθούν εννέα νοσηλευτές, ένας φυσιοθεραπευτής, ένας εργοθεραπευτής και ένας λογοθεραπευτής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 53

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos