Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018 - Psts.gr

Οι θυελλώδεις βοριάδες που έπνεαν στο Αιγαίο Τετάρτη 24 Ιανουαρίου, ήταν εξαιρετικά σφοδροί και στην Πάρο και ειδικά στην Νάουσα που λόγω θέσης στο βόρειο τμήμα του νησιού, δέχτηκε το ισχυρότερο πλήγμα ριπών ψυχρού αέρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ψήφο εμπιστοσύνης στη Νάξο και την Πάτμο δίνει το CNN Travel στους υποψήφιους ταξιδιώτες για το 2018. Σε άρθρο του για τους 12 προορισμούς παγκοσμίως που ίσως οι ταξιδιώτες θα θελήσουν να αποφύγουν, βρίσκεται η Σαντορίνη, όπου ο συνωστισμός των τουριστών, ειδικά τη θερινή περίοδο, θέτει σε κίνδυνο τη γοητεία του μοναδικού νησιού μας και τελικά να αποτρέψει υποψήφιους τουρίστες να την επισκεφθούν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη (2) ατόμων για οικοδομικές εργασίες στη Μύκονο Την 24-01-2018 συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 30χρονος ημεδαπός και 40χρονος υπήκοος Βουλγαρίας οι οποίοι εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περιορισμένες οι επιλογές στο κουπόνι πάμε στοίχημα της Πέμπτης (25/01), έχουμε ξεχωρίσει δύο παιχνίδια, ένα από τη Β' Γερμανίας και ένα από την Euroleague. Πιο συγκεκριμένα, θα μας απασχολήσουν οι αναμετρήσεις Ντιναμό Δρέσδης – Σεντ Πάουλι και Ουνικάχα Μάλαγα – Σάσκι Μπασκόνια.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με την υπ'αρ. ΑΔΑ:6ΚΒΤ465ΧΙ8-49Θ απόφαση του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης εντάχθηκε η πράξη «Μελέτες ωρίμανσης Μονάδας Κομποστοποίησης Δήμου Πάρου και μελέτες ωρίμανσης του έργου επέκτασης του ΧΥΤΑ Πάρου» με Κωδικό ΟΠΣ 5010735 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020», συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 245.756,12 € . Η μελέτη εκπονήθηκε από τη Δ/νση Πολεοδομικού Σχεδιασμού, Υπηρεσίας Δόμησης & Περιβάλλοντος του Δήμου Πάρου. Δικαιούχος της πράξης είναι ο Δήμος Πάρου και φορέας λειτουργίας και κύριος του έργου είναι ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΠΑΡΟΥ-ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρακαλούμε την Δευτέρα 29-1-2018 ώρα 10.30’ να προσέλθετε σε συνεδρίαση στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας προκειμένου να συζητηθούν τα θέματα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση με τους Συμβούλους του Ομίλου Onex, κ. Ανδρέα Παπαδόπουλο και κ. Λάμπρο Φώτο είχε σήμερα νωρίς το πρωί στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γεώργιος Λεονταρίτης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018 13:23

Ανακοίνωση επιδείνωσης καιρού

Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με σχετικό έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, σήμερα Πέμπτη (25-01-2018) με κύρια χαρακτηριστικά τους τοπικά θυελλώδεις Βόρειους ανέμους 8-9 Μποφόρ μέχρι 25/16 UTC.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018 13:19

«Ντου» της ΠΟΕΔΗΝ στο υπουργείο Υγείας

Οι συνδικαλιστές φορώντας μάσκες Τσίπρα και Πολάκη, μοίρασαν ψωμί και ελιές - Κεντρικό αίτημα των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία είναι το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας, που, όπως υποστηρίζουν, περικόπτεται
Κινητοποιήσεις πραγματοποιεί σήμερα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), με κεντρικό αίτημα το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας, που, όπως υποστηρίζει, περικόπτεται.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η σχεδόν τρίωρη συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, και του Σκοπιανού ομολόγου του, Ζόραν Ζάεφ, στο Νταβός σημαδεύτηκε από την αμοιβαία προσπάθεια -πέραν των κόκκινων γραμμών- να συνεχιστούν οι κινήσεις που θα συμβάλουν στην εμπέδωση κλίματος εμπιστοσύνης ανάμεσα στις δύο χώρες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos