Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018 - Psts.gr

Με πόρους του ΕΣΠΑ ενισχύεται το δίκτυο κοινωνικών δομών

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018 16:54

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν.3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Παρασκευή 16-11-2018 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 στο Βελέντζειο Ίδρυμα Πάρου για την ετήσια οικονομική ενίσχυση στο Σχολείο του Κώστου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Περιφερειάρχης, απευθύνει πρόσκληση προς το Υπουργείο Εσωτερικών , για την υποβολή πρότασης προς ένταξη και χρηματοδότηση

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ην 11-11-2018 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, τρεις ημεδαποί ηλικίας 78, 38 και 28 ετών γιατί προέβαιναν παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μ. Παπαβασιλείου: “Ο Αγώνας για την τουριστική προβολή του τόπου μας είναι διαρκής και στοχευμένος”

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Δωδεκανήσου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του, με την παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρακαλούμε την Παρασκευή 16-11-2018 ώρα 09.00’ να προσέλθετε σε συνεδρίαση στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας προκειμένου να συζητηθούν τα θέματα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Τήνου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ- Α/Ψ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ'' Ν.N. 53, 26χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχέδιο πολιτικής «διάσωσης» ετοιμάζουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, διαπιστώνοντας ότι οι εξελίξεις στα Σκόπια, που οδηγούν στην τελική κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, «τρέχουν» πιο γρήγορα από ό,τι ανέμεναν.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos