Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018 - Psts.gr

Ο πρώην υπουργός ήταν πεζός όταν αυτοκίνητο τον παρέσυρε έξω από το Ζάππειο - Μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μια «ανάσα» θαλάσσιου δρόμου χωρίζει την Πάρο από την Αντίπαρο, το νησάκι που βρίσκεται στα νοτιοδυτικά της και απέχει λιγότερο από ένα ναυτικό μίλι από την Πούντα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

3.85 εκατ. επιβάτες διακινήθηκαν το δίμηνο του 2018 στα αεροδρόμια, αύξηση 3,2% σε σχέση με το 2017. Αύξηση 0,3% στο σύνολο των πτήσεων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι φωτογραφίες από την εκδήλωση των εγκαινίων του ΑΔΜΗΕ στη Σύρο, φέρνουν στη μνήμη μας τις πανομοιότυπες σκηνές των εγκαινίων του αεροδρομίου της Πάρου ή των εγκαινίων του νοσοκομείου της Σαντορίνης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η επίσκεψη στο νέο τυροκομείο της Πάρου επιφύλαξε ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις στον Πρόεδρο του Π.Σ. και Έπαρχο Πάρου Κώστα Μπιζά, που ξεκίνησαν από το εξωτερικό περιβάλλον, την πανέμορφη θέα και την νησιώτικη κτιριακή γραμμή, συνεχίστηκαν με τη διαπίστωση συνθηκών «ιατρικού χειρουργείου» από άποψη καθαριότητας και υγιεινής στους χώρους παρασκευής και αποθήκευσης του προϊόντος και ολοκληρώθηκαν με την παρουσίαση του εξοπλισμού των εγκαταστάσεων και την λεπτομερή ξενάγηση και περιγραφή όλων των φάσεων παραγωγής του τυριού, που πραγματοποίησε η ιδιοκτήτρια, γεωπόνος κα Κατερίνα Μόσχου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προς λύση οδεύει το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στα ενδοκυκλαδικά ακτοπλοϊκά δρομολόγια μετά την αποχώρηση του πλοίου Aqua Jewel από τη γραμμή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018, πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Μιαούλη Σύρου με τη συμμετοχή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ερμούπολης, επιμόρφωση και ευαισθητοποίηση πολιτών με χρήση εξοπλισμού βιωματικής εκπαίδευσης (προσομοιωτής ανατροπής αυτοκινήτου, προσομοιωτής πρόσκρουσης, ζυγαριά συσχέτισης βάρους – ταχύτητας, γυαλιά προσομοίωσης μέθης).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην τελική ευθεία για τη μεταβίβαση της έκτασης του πρώην Κλαμπ Μεντ στη Δασιά σε εταιρεία συμφερόντων Σαββίδη, έχουν μπει τα πράγματα τις τελευταίες ώρες. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο του ελέγχου των ντοκουμέντων, λίγο πριν δηλ. την υπογραφή των συμβολαίων μεταβίβασης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιδιαίτερα χαμηλοί οι ρυθμοί στο σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, όπου η προσοχή επικεντρώνεται σε Αγγλία και Σκωτία.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σύξυλους κυριολεκτικά άφησε ο Απόστολος Γκλέτσος τους υπαλλήλους της Περιφέρειας που πραγματοποιούσαν ενημέρωση στη Στυλίδα για το πρόγραμμα καταπολέμησης των κουνουπιών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos