Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018 - Psts.gr

Οδεύουμε προς τα μέσα του Σεπτέμβρη και η κίνηση στην Πάρο βρίσκεται για την εποχή σε ικανοποιητικά επίπεδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκαν, πρωινές ώρες σήμερα, οι Λιμενικές Αρχές Σύρου, Τήνου, Μυκόνου, Πάρου, Νάξου, Σερίφου, Κύθνου, Σίφνου και Λαυρίου από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για περιστατικό ακυβερνησίας του Φ/Γ «ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ Ι» Ν.Π. 12435, λόγω μηχανικής βλάβης, με δεκατρία (13) μέλη πληρώματος, στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά ν. Σερίφου, το οποίο είχε αποπλεύσει από ν. Κρήτη με προορισμό το λιμένα Βόλου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα από τα τελευταία βήματα για τη δημοπράτηση του μεγαλύτερου έργου που έχει πραγματοποιηθεί στο νησί μας τα τελευταία είκοσι και πλέον χρόνια και αφορά στην Αποχέτευση των Κεντρικών Οικισμών, έγινε χθες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλείσθε την 17η Σεπτεμβρίου 2018 ,ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:30 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία, σε τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέμπτη (13/09) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα περιλαμβάνει λίγα παιχνίδια που χρήζουν προσοχής, ωστόσο τις επόμενες ημέρες αναμένεται "καυτό", καθώς υπάρχει αγωνιστική δράση σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης κι όχι μόνο.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα λειτουργίας των περιφερειακών ιατρείων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Tην Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία ο Διαγωνισμός, που προσφέρει ένα μοναδικό τριήμερο στην πανέμορφη Πάρο!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η σειρά πρόκειται να προβληθεί σε εκατομμύρια τηλεθεατές μέσα από τηλεοπτικά δίκτυα του εξωτερικού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

O Ρόμπερντ Nτε Νίρο άνοιξε στην Ίμπιζα ένα πολυτελές θέρετρο, ύμνο στη χλιδή και την καλοπέραση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018 14:07

Γλαύκωμα: θεραπεία με νέας γενιάς laser

Πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα στη μείωσητης ενδοφθάλμιας πίεσης (ΕΟΠ), σε ασθενείς που πάσχουν από γλαύκωμα ανοικτής γωνίας, έχει η θεραπεία με νέας γενιάς laserσε μια μόνο θεραπευτική συνεδρία!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos