Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020 - Psts.gr

Ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος σας προσκαλεί στην παρουσίαση του πλωτού κάδου θαλασσίων απορριμμάτων (SEABIN system) που απέκτησε πρόσφατα η Πάρος κατόπιν δωρεάς του Ιδρύματος Cyclades Preservation Fund.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μικρό το σημερινό (20/01) πρόγραμμα, στον απόηχο του γεμάτου Σαββατοκύριακου αλλά το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δύο δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

 Κατόπιν ενημέρωσης για τη φημολογούμενη έλευση Διμοιριών Μονάδων Αποκατάστασης Τάξης της Ελληνικής Αστυνομίας στο νησί της Τήνου τις επόμενες ημέρες, για τη συνέχιση των εργασιών τοποθέτησης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Στήριξης Κέντρου Υγείας Πάρου – Αντιπάρου, σας καλεί σε εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Πάρου «Αρχίλοχος». Σας καλούμε όλους να συμμετέχετε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020 14:11

Βλάβη καταπέλτη Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στη Θήρα

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Θήρας, βραδινές ώρες χθες, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΑΝΔΡΟΣ ΤΖΕΤ'' σημαίας Κύπρου, το οποίο βρισκόταν στο λιμένα ν. Θήρας και εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο ν. Σύρο – ν. Πάρο – ν. Νάξο – ν. Φολέγανδρο – ν. Σίκινο – ν. Ίο – ν. Θηρασία – ν. Θήρα – ν. Ανάφη, για βλάβη στο δεξί συρματόσχοινο του καταπέλτη του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ίου, απογευματινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΑΝΔΡΟΣ ΤΖΕΤ'' σημαίας Κύπρου, το οποίο εκτελούσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο Σύρο – Πάρο – Νάξο – Φολέγανδρο – Σίκινο – Ίο – Θηρασία – Θήρα – Ανάφη, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγισή του στο λιμένα Ίου λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και ότι το πλοίο θα συνεχίσει το δρομολόγιό του για τον λιμένα Θήρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κίνητρα για αγορά ηλεκτρικών οχημάτων με μείωση φόρων και τελών, ή επιδότηση της τιμής αγοράς μελετά το υπουργείο Περιβάλλοντος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ένα αδιανόητα μεγάλο σύμπαν, γεμάτο με μεγάλα «πράγματα», οι επιστήμονες ανακαλύπτουν συνεχώς νέας αντικείμενα και δομές.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Στις 14 Ιανουαρίου είχε ανακοινωθεί ότι εντοπίστηκε στέλεχος της γρίπης των πτηνών H5N8 σε ένα αγρόκτημα στο βόρειο τμήμα της χώρας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυστηρή προειδοποίηση εξέδωσε η Αίγυπτος για μονομερείς παράνομες ενέργειες στην ΑΟΖ της Κύπρου, που απειλούν την ασφάλεια και τη σταθερότητα στην Αν. Μεσόγειο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos