Τρίτη, 07 Οκτωβρίου 2014 - Psts.gr

Την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου και ώρα 13:00 θα συνεδριάσει το συμβούλιο της δημοτικής κοινότητας Παροικίας που σύμφωνα και πάντα με πληροφορίες μας θα περιλαμβάνει  θέματα ημερήσιας διάταξης που «καίνε».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο λιμάνι της Παροικίας Πάρου επιλύθηκε ένα χρονίζον θέμα που επί χρόνια ταλαιπωρούσε τους λιμενεργάτες – καβοδέτες όταν αναγκάζονταν κυρίως

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια ξεχωριστή παράσταση, για μικρούς και μεγάλους, οργανώνει το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας Τήνου, την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014, στις 18:30.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Γενικός σημαιοστολισμός των Δημοσίων, Δημοτικών Καταστημάτων και των Γραφείων των Τοπικών Κοινοτήτων, από τις 8.00 το πρωί της 10ης μέχρι τη δύση του ηλίου της 15ης Οκτωβρίου 2014.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πρώτο της Διοικητικό Συμβούλιο απέκτησε η νεοσυσταθείσα Ομοσπονδία Συλλόγων Γυναικών Κυκλάδων " Οι κόρες των Κυκλάδων " κατά τη διάρκεια του 6ου Πανκυκλαδικού Συνεδρίου Συλλόγων Γυναικών Κυκλάδων, που έγινε στην Άνδρο στις 3-5 Οκτωβρίου 2014.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στην αρχή μιας νέας αυτοδιοικητικής περιόδου, σε μια κρίσιμη ιστορική στιγμή για τον τόπο μας, επιτρέψτε μου να χρησιμοποιήσω αυτό το βήμα για να καταθέσω πέντε βασικές σκέψεις για αυτό που έχουμε ή πρέπει να έχουμε όλοι στο μυαλό μας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από την Τρίτη, 7 Οκτωβρίου 2014, η έκδοση Δελτίου Ταυτότητας θα πραγματοποιείται σε λίγα μόνο λεπτά

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολιτιστικός Σύλλογος Προδρόμου "Σκόπας Ο Πάριος"

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Διοίκηση της 2ης ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου σε συνεργασία με το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων υλοποιούν το σχέδιο δράσης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κανείς, δεν θα φτάσει ποτέ στην Ιθάκη των ονείρων του μα ούτε & θ αγκαλιάσει την λατρεμένη του, Πηνελόπη.

Κατηγορία ΕΠΩΝΥΜΩΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos