Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014 - Psts.gr

Δ.Ε.Υ.Α. Πάρου στα πλαίσια της κοινωνικής της πολιτικής, αποδέχεται την αίτηση του Συλλόγου Τριτέκνων Πάρου – Αντιπάρου και συμφωνεί

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014 01:54

Συνεδρίαση Δ.Σ Ε.Σ.Πάρου

Τρίτη 25-11 καιώρα 21:00
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Περιφερειακό Συμβούλιο στις 18 Νοεμβρίου 2014 συζήτησε στο 19ο θέμα της ημερήσιας διάταξης την παραλαβή της μελέτης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με τίτλο « Διερεύνηση του καθεστώτος χωροθέτησης αιολικών εγκαταστάσεων στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου »

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών και τη μεταστέγαση του Νηπιαγωγείου Νάουσας στο παλιό κτήριο του Δημοτικού Σχολείου, αισθανόμαστε την ανάγκη

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σημαντικές επαφές είχε την Παρασκευή 14 και τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου στην Αθήνα ο Δήμαρχος Σίφνου Ανδρέας Μπαμπούνης, στην προσπάθεια αντιμετώπισης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Κύθνου ότι 51χρονος είχε αποπλεύσει με το Ε/Ρ – Α/Ψ σκάφος του «ΘΑΛΑΣΣΟΜΑΧΟΣ» Λ. Κύθνου 264 από λιμένα Μέριχα Κύθνου μεσημβρινές ώρες και έκτοτε αγνοείται.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ώρα των προστίμων έφθασε. Στις 2 Δεκεμβρίου, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο θα ανακοινώσει την επιβολή χρηματικής ποινής στην Ελλάδα για τη λειτουργία δεκάδων παράνομων χωματερών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις απαντήσεις που έλαβε από την ελληνική κυβνέρνηση αναμένεται να τοποθετηθεί σήμερα το απόγευμα η τρόικα, σε τηλεδιάσκεψη

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014 12:06

«Ανοιξε» το αρχείο του το Twitter

«Τιτιβίσματα» που έχουν ανεβεί στο διαδίκτυο από το 2006 και μετά θα έχουν την ευκαιρία να αναζητούν οι χρήστες του Twitter, μετά την απόφαση του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου να «ανοίξει» τα αρχείο του.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Συγκίνησε η ιστορία ενός άστεγο από το Όστιν του Τέξας, ο οποίος ανέβασε ένα επτάλεπτο βίντεο για την καθημερινότητά του στο YouTube.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos