Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2015 - Psts.gr

Στις 12-10-2015 το μεσημέρι καταγγέλθηκε από ηλικιωμένο ημεδαπό στον Αστυνομικό Σταθμό Υδρούσας ότι άγνωστος δράστης πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας εισήλθε στο σπίτι του στην Άνδρο από ανασφάλιστο παράθυρο, αφαίρεσε χρηματικό ποσό και με την απειλή βίας επιχείρησε να τον εξαναγκάσει να του παραδώσει τιμαλφή. Ενεργείται έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διευκρινίσεις σχετικά με το συντελεστή ΦΠΑ που θα ισχύει για παραδόσεις αγαθών, μετακινήσεις και άλλες δραστηριότητες στα νησιά γενικά, μετά την κατάργηση του καθεστώτος μειωμένου ΦΠΑ στα έξι πρώτα νησιά (Θήρα, Μύκονο, Νάξο, Πάρο, Ρόδο και Σκιάθο) από 1 Οκτωβρίου 2015, δίνει η εγκύκλιος της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, την οποία παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοχεύοντας στην  αναθέρμανση του τουριστικού ρεύματος και την επέκταση των κρατήσεων από τέλη Αυγούστου και μετά, στις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σε συνεργασία με την Marketing Greece, εφάρμοσε και εξειδίκευσε την
Εθνική Καμπάνια, "Happening Now in Dodecanese #greeksummer" και "Happening Now in Cyclades #greeksummer" με κύριες και πιο σημαντικές αγορές στόχους τη Γαλλία, τη Γερμανία και την Αγγλία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+/Δράση ΚΑ2-Στρατηγικές Συμπράξεις στον Τομέα της Σχολικής Εκπαίδευσης, εγκρίθηκε πρόταση εκπαιδευτικού σχεδίου με τίτλο: «Το περιβάλλον γύρω μας ως πρόκληση και υπευθυνότητα» («Environment surrounding us as a challenge and responsibility») διάρκειας 2 ετών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θα πραγματοποιηθεί Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 6 μμ στην αίθουσα Αρχίλοχου Παροικίας Πάρου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ελληνική Αστυνομία, συνεπής στην αρχή της ανοιχτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης του πολίτη για το έργο των Αρχών, συνεχίζει να δημοσιεύει συνολικά στοιχεία συλλήψεων, εξιχνιάσεων, εξαρθρώσεων και κατασχέσεων, ανά μήνα και για όλη την Επικράτεια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Επιτροπή Πάρου-Αντιπάρου της ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ συμπαραστέκεται στον αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι του Δήμου Πάρου, μαζί με τους συναδέλφους τους σ' όλη την Ελλάδα, για την προάσπιση των δικαιωμάτων τους και ενάντια στην κατάργηση της ένταξης των εργαζόμενων στη Καθαριότητα, στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα (ΒΑΕ).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα «ΚΑΛΟΥΔΑ» την 15η του μηνός Οκτωβρίου του έτους 2015, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:00, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενημερώνουμε την Παριανή κοινωνία ότι, με διαρροή στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο στις 7 Οκτωβρίου 2015, «προαναγγέλθηκε» η κατάργηση των Βαρέων και Ανθυγιεινών και προφανώς και του αντίστοιχου επιδόματος για τους εργαζόμενους στις Υπηρεσίες Καθαριότητας των Δήμων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Στον Αρμαγεδδώνα των αντιλαϊκών μέτρων και των προαπαιτούμενων του 3ου Μνημονίου κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ - δανειστών μπαίνει όπως ενημερωνόμαστε και το ειδικό καθεστώς συνταξιοδότησης των εργαζομένων με Βαρέα Ανθυγιεινά Επιδόματα (ΒΑΕ) στους δήμους!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos